Inaktiv platsannons

Säljare till Åhléns Norrtälje

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 47 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Åhléns är den naturliga mötesplatsen, som ger kunden mervärde och inspirerar till nya upptäckter och möten samt erbjuder en engagerande mix av kvalitetsvarumärken inom kläder, inredning, barnartiklar och skönhet. Åhléns omsätter 4,7 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besökare. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Ayad Al-Saffar är huvudägare och vd för Åhléns.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 6 augusti 2023
  • Arbete på plats
Arbetsuppgifter

Tror du, precis som vi, på den fysiska handeln och service med extra omtanke? Då vill vi gärna träffa dig! När andra butiker skär ner, satsar vi istället på våra medarbetare och varuhus. Vi har utvecklat en helt ny shoppingsupplevelse – med ökad bemanning, tydligare specialistsäljare, nytt servicekoncept med utbildning och coachning.

Vi är ett folkkärt varumärke, och vill även i framtiden spela en viktig roll i våra stadskärnor. Vi ska vara stadens hjärta och en självklar samlingsplats för våra gäster. Häng med på vår förändringsresa, och utvecklas tillsammans med oss!

Vi erbjuder dig

Du som säljare på Åhléns är värden, som ansvarar för att våra gäster mår bra och får en upplevelse utöver det vanliga. Med ditt engagemang och kompetens, bidrar du till försäljningen. Det gör du genom att ta aktiva kontakter, överträffa gästens förväntningar och med värme få gästen att känna sig hemma. Har du erfarenhet eller intresse av något av våra affärsområden; inredning, mode, skönhet – är det ett stort plus.

Du kommer bland annat att:

  • Jobba med vårt nya kundfokuserade servicekoncept

  • Säkerställa en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar den bästa kundupplevelsen

  • Arbeta med merförsäljning genom kampanjer och aktiviteter

Du jobbar i team och övriga roller i varuhuset kan till exempel vara visual merchandiser, makeup-artister och hudterapeuter. Du kommer att rapportera till varuhuschef.

Kvalifikationer

Vem är du?

Vi på Åhléns är prestigelösa, visar omtanke och tar ansvar för varandra och vårt samhälle. Vi är inkluderande och söker mångfald.

Till oss tar du med dig:

  • Erfarenhet från försäljning/service, gärna inom detaljhandeln.

  • Ett driv att utvecklas och utveckla vår serviceupplevelse.

  • Ett resultatinriktat mind-set och en passion för försäljning.

  • Ett stort intresse för mode, skönhet, inredning, trender samt våra produkter.

För att lyckas i rollen och trivas på Åhléns tror vi att tycker om att arbeta i team och att uppnå resultat genom samarbete. Du är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 4 tim/v och arbetstiderna kan variera mellan. Du jobbar på schema som sträcker sig över helger och vardag. Vi ser gärna att du kan börja hos oss 20230821.

Urval kan komma att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrtälje
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrtälje | Detaljhandel | Deltidsjobb