Inaktiv platsannons

Junior Assistant and Office Coordinator i Malmö

Advokatfirman Delphi söker efter en Junior Assistant and Office Coordinator.

Om tjänsten

Drivs du av att leverera service i världsklass? Vill du ingå i ett socialt och professionellt team med uppdrag att stötta våra jurister i deras dagliga arbete? Välkommen att söka tjänsten som Junior Assistent and Office coordinator till vårt Malmökontor!Om tjänstenSom Junior Assistant and Office Coordinator hos oss blir du en del av vårt administrativa team där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att ge administrativ support och service av högsta kvalitet till våra jurister. I rollen kommer du att arbeta i vår reception och konferensavdelning men även med administrativa uppgifter som till exempel hantering av ärendeuppläggning, jävskontroll, penningtvättskontroll uppdragsbekräftelse, allmänna villkor, aktupplägg, arkivering och kopiering ;Om digVi vill att du som söker har en svensk gymnasieutbildning med goda studieresultat och ett genuint intresse, känsla för och erfarenhet av service. Vi samarbetar med advokatbyråer över hela världen och hjälper regelbundet våra klienter i internationella ärenden därför krävs mycket goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift. Tidigare arbetslivserfarenhet inom service och administration är meriterande. Vi tror även att du som söker
  • har goda kunskaper i Word, Excel och PowerPoint
  • är proaktiv och engagerad
  • har ett starkt driv och en god social förmåga
  • är effektiv utan att ge avkall på noggrannhet
Vårt erbjudande till digOm du värdesätter att ha roligt på jobbet, utmaningar, framåtanda och att arbeta i med engagerade kollegor så kommer du att trivas hos oss. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och ett spännande arbete. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid under minst ett år.
Tillträde: Snarast Arbetstid: Mån-fre 8-17 eller h lunch) Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår COO Helena Kockum via mejl: Välkommen till Delphi!

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Malmö | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola