Inaktiv platsannons

Integrationsspecialist i Jönköping, Växjö

Om tjänsten

Tycker du det är lite extra spännande att arbeta med integration av mjukvara? Vill du dessutom göra det tillsammans med ett lokalt team och arbeta med kunder och kollegor från hela landet samt Norden? Då är det till Atea Systemutveckling som du ska söka dig till! Vi befinner oss just ni i en tillväxtfas och behöver utöka vår avdelningen med personer som brinner för integration och systemutveckling.

Din roll i laget

I rollen som Integrationsspecialist kommer du översätta kundernas vision till en skalbar, säker och hållbar mjukvarulösning. Tillsammans med ditt team utvecklar ni de lösningar som du varit med och definierat.

Du kommer erbjudas att arbeta med många olika och spännande kunder, både inom offentlig och privat sektor. I rollen som konsult kommer du primärt arbeta projektbaserat med ditt team hos Atea, men era leveranser går till kund. Uppdragens längd, omfattning och komplexitet varierar.

Arbetsuppgifterna innebär primärt arkitektur, design och utveckling av integrationslösningar, men även dessa arbetsuppgifter skulle kunna förekomma:

 • Kravställning & data-/processmodellering
 • Guida kunder till rätt lösning och plattforms-/teknikval genom bla. kartläggningar, utvärderingar och analyser.
 • Arbetet kan också innefatta traditionell systemutveckling.
Ditt team

Vi är en nationell systemutvecklings- och DevOps-enhet med leverans över hela Sverige. Då vi är en nationell enhet som finns och verkar i hela landet letar vi efter rätt kompetenser och individer, oavsett vart man fysiskt befinner sig i landet.

Hos oss kommer du att tillhöra ett team där allas åsikter är viktiga och där vi besitter stor erfarenhet inom våra områden.

På Atea Systemutveckling strävar vi efter att genomföra våra leveranser i team där vi tillsammans med kollegor levererar med utgångspunkt från Ateas kontor. Uppdragen riktar sig mot Ateas större kunder. Vi värdesätter en trivsam och flexibel arbetsplats med fokus på att utveckla dig som individ i din roll som konsult.

Vad vi söker hos dig

För att lyckas i rollen som Integrationsspecialist tror vi att du har din grund i systemutveckling och att du numera jobbar specialiserat inom integration. Du har även troligtvis en vidare grund inom .Net eller Java, samt har ambitionen att bli expert inom en eller flera integrationsplattformar.

Som person tror vi att du är prestigelös och stimuleras av att samarbeta i team där du är en god lyssnare men samtidigt inte räds att dela med dig av dina egna åsikter. Du är trygg i din roll som integrationsspecialist, och även mentor, samt delar med dig av dina kunskaper. För att kunna anpassa lösningar till olika kunders behov är du även kreativ och hittar på nya idéer & lösningar, samt räds inte av att visa vägen framåt om det behövs.

Vi tror att du:

 • Har en akademisk utbildning inom IT från högskola eller universitet eller liknande dokumenterad erfarenhet.
 • Har några års erfarenhet av relevant arbetslivserfarenhet som systemutvecklare, t.ex inom C# eller .NET
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av integrationsutveckling
 • Har tidigare erfarenhet av en eller flera plattformar, t.ex Mule, Biztalk, Boomi, Azure Integration Services eller Frends

Önskvärda kunskaper är:

 • God förståelse för Microservices, API Management, Master data management och BPM
 • Tidigare arbetat som konsult
Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud.

 • Hybrid arbetssätt med kundens, verksamhetens & medarbetarens behov i fokus
 • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare
 • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter & friskvårdsbidrag på 4 000kr
 • Atea Career Program med möjlighet till karriärutveckling
 • Vi utbildar våra ledare genom ett ledarskapsprogram
 • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en resa med andra kollegor
 • I vår medarbetarundersökning ligger vi över snittet i branschen på att tänka sig rekommendera Atea som arbetsgivare
 • Aktiespararprogram
Kontakta oss & mer information

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Per Hindefalk, Konsultchef, via per.hindefalk@atea.se.  Ansök redan idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Nästa steg i processen består av ett kortare telefonsamtal där dina erfarenheter & kompetenser stäms av, du får även höra mer om tjänsten och ställa dina eventuella frågor.

Som en kvalitativ del i vår rekryteringsprocess genomgår slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om dig som vår framtida medarbetare.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. 

Varmt välkommen med din ansökan till oss! 

 


Följ oss i sociala medier
    

 

#LI-HYBRID

 

Publicerad den

16-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping, Växjö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)