Inaktiv platsannons

Systemutvecklare inom Java i Jönköping

Om tjänsten

Att arbeta som Systemutvecklare hos oss på Atea är en spännande utmaning! Vi på Atea Jönköping står just nu inför en spännande resa där vi vill bygga upp vårt team med riktigt duktiga systemutvecklare/fullstackutvecklare inom Java. Vill du vara med på denna resa där du får chansen att arbeta i en dynamisk och idérik miljö och vara med och bygga ett riktigt grymt team, kom och jobba hos oss då – det blir kul!

Din roll i laget

Hos oss kommer du att tillhöra ett team där allas åsikter är viktiga och där vi besitter stor erfarenhet inom våra områden. Du kommer erbjudas att arbeta med många olika och spännande kunder, både inom offentlig och privat sektor, och du kommer få vara med att bygga upp och forma ett helt nytt team. I rollen som konsult kommer du att arbeta ute hos våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Tjänsten är en konsultroll som innebär placering hos kund.

Du kommer att jobba med systemutveckling som en del av kundens utvecklingsprojekt eller team och beroende på projekt kommer du att jobba självständigt eller tillsammans med våra övriga utvecklare där arbetsuppgifterna kommer att styras av kunden och deras metodik och processer.

Du kommer att ha ett stort ansvar i ditt projekt där både dialog och leverans spelar stor roll. Hos oss erbjuds du en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor och där vi tillämpar hybrid leverans.

Vad vi söker hos dig

Vi tror på dig och din personlighet – vi värdesätter karaktär och lättsamhet i kombination med expertis och erfarenhet. Vi tror att du tar ansvar för ditt jobb och dina arbetsuppgifter samtidigt som du är självständig och  strukturerad. Du är med andra ord en riktig problemlösare! Du är såklart både motiverad och fokuserad och en utmaning är inget du tackar nej till.

Med din förmåga att förstå olika verksamheter och deras behov upplevs du som affärsmässig. Du lyssnar på kunders behov och är ödmjuk inför att alla kunder är olika. Vi söker dig som är självgående och på ett professionellt sätt kan hantera hela processen utifrån våra kunders varierande behov. 

Vi värdesätter balansen mellan fritid och jobb och vi tror att du som privatperson speglas fint i vem du är på jobbet och att den energin är minst lika värdefull.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har:

 • God kunskap inom systemutveckling, främst inom Java/JavaEE, Javascript och Agil utveckling
 • Några års erfarenhet av fullstack inom Java
 • Vi ser gärna att du jobbat som konsult i en liknande roll
 • Behärska svenska och engelska i både tal och skrift

Det är önskvärt med:

 • Erfarenhet av EJB/CDI, JPA, Typescript, Docker, DevOps
 • Erfarenhet och förståelse för privat och offentlig sektor
 • Certifieringar inom relevanta områden
Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud.

 • Hybrid arbetssätt med kundens, verksamhetens & medarbetarens behov i fokus
 • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare
 • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter & friskvårdsbidrag på 4 000kr
 • Atea Career Program med möjlighet till karriärutveckling
 • Vi utbildar våra ledare genom ett ledarskapsprogram
 • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en resa med andra kollegor
 • I vår medarbetarundersökning ligger vi över snittet i branschen på att tänka sig rekommendera Atea som arbetsgivare
 • Aktiespararprogram
Kontakta oss & mer information

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta: Per Hindefalk, konsultchef Systemutveckling, via , Carl Andersson, Platschef Jönköping, via .  Ansök redan idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Nästa steg i processen består av ett kortare telefonsamtal där dina erfarenheter & kompetenser stäms av, du får även höra mer om tjänsten och ställa dina eventuella frågor.

Som en kvalitativ del i vår rekryteringsprocess genomgår slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om dig som vår framtida medarbetare.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.  

Varmt välkommen med din ansökan till oss!  

 


Följ oss i sociala medier
    

 

#LI-HYBRID

 

Publicerad den

22-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | IT | Heltidsjobb (förstajobb)