Inaktiv platsannons

Specialistsäljare inom mjukvara i Göteborg, Borås, Halmstad

Om tjänsten

Just nu söker vi inom Ateas affärsområde Software Cloud & Services dig som vill arbeta som Specialistsäljare i Region Väst med fokus på mjukvara och licenser. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. Kom och jobba med oss!

Din roll i laget

Vi söker dig som vill arbeta med försäljning av Ateas erbjudanden inom mjukvaruområdet till kunder inom både privat och offentlig sektor. I rollen som Specialistsäljare bearbetar du nya och utvecklar befintliga kunder genom samarbete i interna kundteam och med våra strategiska partners. Till din hjälp har du ett av IT-branschens starkaste varumärken, ett säljteam med kollegor som sätter laget för jaget och en vältrimmad leveransorganisation. Atea jobbar med de flesta stora mjukvarutillverkare som exempelvis Adobe, AWS, Cisco, Citrix, Fortinet, Google, IBM, Microsoft, Oracle, Red Hat och VMware.

Vad vi söker hos dig

Vi tror på dig och dina personliga egenskaper, som är avgörande för att du ska lyckas i rollen och trivas hos oss. Du är driven i ditt säljarbete och motiveras av att göra affärer och hjälpa våra kunder. Du tar fullt ansvar för dina arbetsuppgifter och är van att driva dina processer framåt på ett strukturerat och självständigt sätt mot tydliga deadlines. Du är bra på att skapa relationer, ger ett förtroendeingivande intryck och har alltid kundens bästa i fokus. Du söker lösningar på uppkomna problem, gillar utmaningar och fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp.

För att lyckas i rollen ser vi också att du:

 • Har generell kunskap och erfarenhet inom it, gärna inom mjukvaruområdet. Extra meriterande om du tidigare har arbetat med Microsoft eller någon av de andra stora mjukvarutillverkarna
 • Drivs av att guida dina kunder framåt på deras digitaliseringsresa och att försöka förtjäna förtroendet som deras betrodda rådgivare
 • Gillar förändring då arbetsuppgifterna skiftar i karaktär och omfattning
 • Har tidigare erfarenhet av försäljning. Extra meriterande om du har arbetat med tjänsteförsäljning
Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud.

 • Hybrid arbetssätt med kundens, verksamhetens & medarbetarens behov i fokus
 • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare
 • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter & friskvårdsbidrag på 4 000kr
 • Atea Career Program med möjlighet till karriärutveckling
 • Vi utbildar våra ledare genom ett ledarskapsprogram
 • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en resa med andra kollegor
 • I vår medarbetarundersökning ligger vi över snittet i branschen på att tänka sig rekommendera Atea som arbetsgivare
 • Aktiespararprogram
Kontakta oss & mer information

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christer Adolfsson, försäljningschef, via . Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. 

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

 


Följ oss i sociala medier
    

 

Publicerad den

16-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg, Borås, Halmstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)