Inaktiv platsannons

Transportledare inriktning externa åkerier Nord till Dagabs nya logistikcenter i Bålsta

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Det här erbjuder vi

Vill du vara med och skapa morgondagens och marknadens bästa logistiklösning samt en arbetsplats och kultur där tillsammans är ledordet? Hos oss erbjuds du en roll med stor möjlighet att utveckla Dagabs uppdrag och möjliggöra Axfoods fortsatta framgång inom dagligvaruhandeln. Våra gemensamma kärnvärden vi utmanar, vi har koll, butiken är vår scen, och vi är starkare tillsammans skapar ett härligt arbetsklimat.
 

Det här får du arbeta med

Befattningen innebär ett övergripande ansvar för de målsättningar, strategier och riktlinjer som gäller för transportplanering för externa lösningar, som går enligt affärsplan, budget och andra styrdokument. I detta avseende berörs såväl skicklighet inom bokning och planering av externa åkerier, bygga ihop rutter av diverse kunder, hålla kontinuerlig kontakt och uppföljning med externa åkerier, men främst arbeta som en effektiv ledare som ständigt jobbar efter lösningar som gynnar kunder inom Axfoodkedjan. Transportledaren har ett brett ansvar som berör många områden. Arbetsdagarna sker både rutinmässigt och utspelar sig olika beroende på den aktuella situationen.

 

Huvudansvaret ligger främst i att främja en god och hållbar kedja mellan Dagab och de externa åkerierna som levererar tjänster åt Dagab. Här gäller det att dagligen ha koll på avvikelser, fraktsedelhantering, uppföljning av ärende samtidigt som transportledaren skall utforma och verkställa arbetsuppgifter inom transportavdelningen på ett produktivt och effektivt sätt utifrån gällande målsättningar, strategier och andra riktlinjer. Att tekniskt behandla och eftersträva Axfoods kärnvärde i arbetet som förs inom Dagab, vara behjälplig till kollegor inom transport, jobba ständigt med lösningar och förbättringar för vår arbetsplats. Prioritera kunden, sträva efter att jobba efter effektiva lösningar som gynnar Dagab som varumärke och som stärker kundens möjlighet för kvalité och försäljning. 

 

Du rapporterar till arbetsledare för Transportledningen i Bålsta, Chuck Andersson

Det här förväntar vi oss

Viktigast av allt är din personliga inställning. Du behöver ha en hög flexibilitet för att hantera en ständig föränderlig verksamhet och kunna fatta snabba beslut. Rollen innebär många kontaktytor på daglig basis och din känsla för service, kommunikation och relationsfokus med åkerier är viktig. Du behöver ha ett strukturerat arbetssätt, och ha stor vana att arbeta digitalt då din dator är ditt främsta verktyg. Vi tror att du har erfarenhet av transportplanering i någon form i kombination med en aktiv kundservice och uppföljningsarbete. Du har kanske arbetat med likande arbetsuppgifter eller har en utbildning inom logistik.


Vi tror att du har ett stort driv och kan hantera många parallella arbetsuppgifter samtidigt. Som person är du kommunikativ och att arbeta strukturerat är för dig en självklarhet. Du är rak och tydlig, noggrann samt har en mycket god social kompetens och förmåga att få med dig människor. Du fullföljer ärenden, jobbar dagligen med nya idéer för att lösa problem med transport och logistik. Du har en förmåga för problemlösning för att lokalisera och strukturera upp ärenden samt ett driv för att följa upp ärenden och utveckla nya lösningar.
Rollen är placerad i Bålsta, men upplärning kommer att ske vid andra orter inom Dagab.

Publicerad den

14-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bålsta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bålsta | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb