Inaktiv platsannons

Kampanjanalytiker till Willys försäljningsavdelning i Göteborg

Om tjänsten

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

Vi växer och söker nu därför en Kampanjanalytiker till vår försäljningsavdelning på Willys supportkontor i Göteborg. I rollen som Kampanjanalytiker ingår du i vårt kampanjteam tillsammans med 8 medarbetare som stöttar våra butiker och avdelningar i våra kampanjprocesser.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Kampanjanalytiker hos oss på Willys blir ditt huvudfokus bland annat att analysera och skapa manuella fördelningar utifrån butikens förutsättningar, såsom försäljning och yta. Du har ett nära samarbete med Dagab Varuförsörjning gällande kampanjprognoser och säkerställer att det blir en hög kvalité på datadrivna prognoser till våra butiker. Vi följer även upp våra butiker så att den totala volymen i butikens förhandsorder stämmer överens med den totala prognos vi har lagt på artikel.

Det här förväntar vi oss

För att lyckas och trivas i rollen är det viktigt att du har en stark analytisk förmåga och kan identifiera och analysera resultat. Du är självgående, noggrann och har lätt för att samarbeta med olika roller inom organisationen. Dessutom är du bra på att förmedla och tydligt presentera dina insikter både visuellt och kommunikativt.

 

Vi söker dig som har erfarenhet av att självständigt driva projekt och processer med ett proaktivt förhållningssätt. Rollen kräver goda kunskaper inom Excel och har du dessutom erfarenhet av och förståelse för arbetet i butik är det ett stort plus.

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb