Inaktiv platsannons

Butiksmedarbetare till delikatessen Hemköp Västerås C

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.

För Hemköp är mångfald en styrka. Medarbetarnas kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla tjänster.

 

Vi inom Hemköp och Tempo är stolta över att för andra året i rad ha utsetts till "Årets Karriärföretag" när Sveriges främsta arbetsgivare listas av Karriärföretagen. Utmärkelsen delas ut till de arbetsgivare i Sverige som anses vara mest attraktiva för studenter och yrkesverksamma att göra karriär på.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Hemköp Västerås City söker nu dig som vill vara med på vår framgångsresa mot att bli Västerås Citys bästa matbutik, utveckla vår delikatess och varmmatsbuffé till toppklass och bidra till den ökande omsättningen.

 

Som butiksmedarbetare i delikatessen har du stort fokus på försäljning, positivt kundbemötande och att se till att vi håller högsta kvalitet. Du får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker och du ser till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik.

 

I din roll hanterar du färdigmat samt delikatess, och du producerar lunch och middag till vår härliga varmmatsbuffé. Med förståelse för HACCP, med ditt brinnande intresse för mat och med din gedigna produktkunskap inom delikatess och varmmat, blir du en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor.

 

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen som butiksmedarbetare till delikatessen. Du har ett starkt säljdriv och du inspirerar och bidrar med din kreativitet och stora kunskap inom sortimentet när du betjänar kunder efter deras behov i vår delikatessdisk. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av delikatess och färdigvaror.

 

För att trivas hos oss ska du ha lätt för att jobba i team, vara noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Dessutom gillar du när tempot är högt och du är van att arbeta under tidspress. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften vilket exempelvis innebär att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du gärna jobbar över avdelningsgränser i butiken.


Publicerad den

24-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb