Inaktiv platsannons

Butiksmedarbetare, Eurocash Töcksfors Shoppingcenter

Om tjänsten

Vi som jobbar på Eurocash är stolta över vår framgångsrika gränshandelskedja som präglas av engagemang, fokus på lönsam försäljning med kunden i centrum. Nu behöver vi fler medarbetare som vill jobba tillsammans med oss på Eurocash.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I din roll som Köttansvarig ska du leda och utveckla avdelningen, såväl strategiskt som operativt. Till din hjälp har du en grupp duktiga medarbetare. En av dina främsta uppgifter kommer vara att samordna resurserna och säkerställa att kompetensen används på ett effektivt sätt, för att nå uppsatta mål. Du rapporterar till teamchefen för övriga färskvaror som också har personalansvaret.
 
Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

 

Din bakgrund
Som person är du starkt sälj- och resultatorienterad och jobbar effektivt med att optimera avdelningen utifrån ett sälj- och lönsamhetsperspektiv. Du kommer själv att arbeta aktivt i butiken och köttavdelningen, vilket kräver att du är kreativ och inspireras av att möta och utveckla andra människor. Vidare är du bra på att anpassa ditt ledarskap till att stödja eller styra, beroende på vad situationen kräver. Du förstår vikten av och tar ansvar för ett gott samarbete med övriga avdelningar i butiken för att optimera försäljning och resultat.

Du har flerårig detaljhandelserfarenhet i arbetsledande befattning, inom området färskvaror och kött/styckning i synnerhet. Förutom mycket goda färskvarukunskaper så har du goda kunskaper vad gäller beställningar samt i butiksekonomi, statistik, försäljning och personledning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, inte minst vad gäller din förmåga att leda, organisera, inspirera och engagera medarbetarna samt att kunna skapa ett positivt arbetsklimat.

Gesällbrev och/eller Mästarbrev inom färskvaror i butik samt erfarenhet från hantering av större volymer är meriterande.
 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt företag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.

 

-    Butiken är vår scen
-    Vi har koll
-    Vi är starkare tillsammans 
-    Vi utmanar 

 

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du vill utvecklas och växa tillsammans med oss ser vi som en självklarhet.

Publicerad den

16-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Töcksfors
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Töcksfors | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb