Inaktiv platsannons

Controller i Karlstad

Om tjänsten

Vi söker en proaktiv och analytisk controller!

Om tjänsten

Dagligvarubranschen är i stor förändring vilket innebär att dess aktörer ständigt behöver vara lyhörd för utveckling för att inte halka efter. Coop Värmland står med sina tre affärsdrivande butiksbolag rustade att möta framtiden.

Då en av föreningens två controllers valt att söka nya utmaningar utanför verksamheten söker vi nu en controller att axla det påbörjade arbetet.

Du kommer vara ett stöd till ledningen och ha en nyckelroll i föreningen gällande bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Analysera och driva fastställda kostnadsramar mot föreningens funktionschefer.
  • Uppföljning av beslutade investeringar och projekt.
  • Upprättande och uppföljning av produktkalkyler rörande produktionsenheten Nästgårdsköket.
  • Uppföljning och vara ett stöd till fastighetsavdelningen gällande effektiv drift av föreningens fastighetsbestånd.
  • Aktivt delta och driva i boksluts- prognos- och budgetarbete.

Du kommer att arbeta självständigt men även nära dina kollegor både löpande och i bokslutsarbetet. Med dig i teamet ser vi att föreningens ekonomistyrning kommer fortsätta att stärkas. Ekonomifunktionen består idag av 8 tjänster och placerad på vårt servicekontor på Zakrisdal i Karlstad.

Om dig

Din analytiska förmåga gör att du arbetar proaktivt och lösningsfokuserat genom att bidra med synpunkter på förbättring. Utöver detta är du en samarbetsvillig, prestigelös och social person som gillar att arbeta i stundtals högt tempo med varierande uppgifter.

Vi ser att du har en relevant examen inom ekonomi och några års relevant arbetslivserfarenhet samt goda kunskaper inom Officepaketet, främst Excel. Erfarenhet och eller intresse av systematisering och digitalisering av större datamängder ser vi som meriterande. Meriterande är även erfarenhet inom BI-verktyget Qlikview och sedermera Qlik Sense.

Välkommen med din ansökan senast 13 augusti.

Om oss
Coop Värmland ägs av drygt 167 000 medlemmar med huvudkontor i Karlstad. Föreningen driver ett antal Coopbutiker över hela landskapet samt har dotterbolag i form av gränshandelsbutikerna MaxiMat och lågpriskedjan Pekås. Det händer mycket inom Coop Värmland och vi är fullt fokuserade på att skapa inspirerande matbutiker i Värmland och bygga en ny grund för lönsam tillväxt och framtidstro. Vill du vara med på resan?

Vid frågor om tjänsten kontakta CFO Anders Bergman 010-4108131. Urval görs löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan.

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlstad
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Karlstad | Detaljhandel | Deltidsjobb