Inaktiv platsannons

Säljare - Coop Göteborg Kallebäck

Om tjänsten

Är du en serviceinriktad person som älskar försäljning? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker en sommarvikarie som har positiv energi som smittar av sig, ser kundens behov och med stolthet och glädje levererar branschens bästa kundbemötande.

Som person är du mogen, kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Dina arbetsuppgifter kommer variera och du kommer arbeta med kassaarbete och varuplock. Du ska bidra till att kunden alltid möts av en fräsch och välfylld butik och ett bemötande i absolut toppklass.

Tillsammans med dina kollegor blir du butikens ansikte utåt och för dig är kunden alltid nummer ett. Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Tjänsten är ett sommarvikariat på deltid 28 h/v fram till slutet på augusti, 2023. Arbetstiderna är varierande och innebär schema både på dagtid och kvällar/helger. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

22-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Deltidsjobb