Inaktiv platsannons

A-ansvarig Frukt & Grönt - Coop Göteborg Kallebäck

Om tjänsten

Vi söker dig som vill ingå i ett spännande arbetsteam som tillsammans ska driva en och fräsch frukt & grönt-avdelning.

Du har ett stort intresse för mat , en servicekänsla utöver det vanliga och älskar att sälja och alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Vi vill att du tillsammans med dina kollegor skapar en levande butik som ständigt överträffar kundernas förväntningar. Varje kund ska känna sig unik genom din servicekänsla och din kreativitet. Vi ser att du som söker har erfarenhet av att driva en framgångsrik butiksavdelning. I din roll som A-ansvarig frukt & grönt ska du kunna erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande avdelning alla dagar i veckan.

Du ansvarar för uppföljning av försäljning mot budget och arbetar aktivt med fysisk förstörelse och svinn. Vidare tycker du om att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i stressiga situationer. Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet och att du är positiv och driven som person. Du har lätt för att kommunicera och har ett coachande och stöttande förhållningssätt gentemot dina kollegor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 25 tim/vecka med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna varierar och förekommer både dag- och kvällstid samt helger. Provanställning tillämpas.

Publicerad den

16-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Deltidsjobb