Inaktiv platsannons

Trainee-medarbetare Stora Coop Bergvik

Om tjänsten

Vill du bli Trainee - medarbetare inom Filé och Deli vid Stora Coop Bergvik!

Vi söker en person som vill utvecklas tillsammans med duktiga medarbetare inom Filé & Deli och vår delikatessavdelningen.

Brinner du för försäljning, utveckling och att vara en nyckelspelare i ett starkt team…JA då ska du söka! Tjänsten är en heltid på 38,25 tim/v

Som Trainee kommer du tillsammans med Säljchef och Filé & Deli att utveckla sortiment, merförsäljning och kundupplevelse. Du är en person som gillar att ta ansvar och föregå med gott exempel. Du har rätt kompetens, inställning och attityd för uppgiften och ser fram emot att vara med att utveckla vår redan idag fina avdelning till våra högt satta mål. Arbetsuppgifterna innebär härliga kundmöten, varubeställningar, egenkontroll, säljplanering, uppföljning och varuplock.

Vi erbjuder dig:

Välkommen till en fantastisk arbetsplats där vi ser fram emot att gå till jobbet, har kul ihop och hjälper varandra framåt. Vi är en blandning med personer i alla åldrar där vi är varandras arbetsmiljö och jobbar mot branschens bästa kundmöte. Hos oss får du möjligheten att arbeta med utvecklande och varierande uppdrag i en livsviktig bransch. Tillsammans skapar vi välkomnande, inspirerande och säljande butiker för en hållbar framtid och ett levande Värmland.

Urval sker löpande och kan bli tillsatt innan ansökningstiden har gått ut.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse och sysselsättningsgraden är 38,25 timmar/vecka.

För mer information om tjänsten, kontakta butikschef Jonas Helgman på 010-4108658

Sista ansökningsdag är 230820

Publicerad den

22-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bergvik
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bergvik | Detaljhandel | Deltidsjobb