Inaktiv platsannons

Butikssäljare - Coop Gränna

Om tjänsten

Coop Gränna söker dig som är serviceinriktad och brinner för försäljning!

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal.

Som butikssäljare är du butikens ansikte utåt och på ett professionellt sätt tillgodoser du våra kunder bästa service samtidigt som du sprider glädje och energi. För att lyckas i rollen som säljare hos oss ser vi att du är en lagspelare av rang, är ambitiös, trivs i ett högt arbetstempo och känner dig trygg i stressade situationer. Har du tidigare erfarenhet från butiksarbete och från arbete i kassa är det högt meriterande.

Vi ser att du brinner för mat, service och försäljning och att ditt genuina intresse för dessa områden smittar av sig till både kunder och kollegor. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare besitter du hög problemlösningsförmåga även under situationer med högt tempo.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 timmar per vecka med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas. Arbetstiderna är varierande och innefattar även kvällar och helger. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gränna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gränna | Detaljhandel | Deltidsjobb