Inaktiv platsannons

Säljare Nötfor i Klintehamn

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

 • Ansök senast: 17 augusti 2023
Arbetsuppgifter

I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi byggt den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag. Nu söker foderenheten en engagerad, kontaktsökande och driven Nötforsäljare med kunden och affären i fokus. Är du redo för din nästa utmaning inom försäljning? Har du ett genuint intresse för att arbeta nära lantbruket och har ett bra sinne för affärer. Då är detta något för dig!

Det här kommer du att göra

Som säljare får du en viktig roll inom foderenheten. Ditt huvudsakliga uppdrag är att ansvara för försäljning av Nötfor till dels befintliga kunder men med fokus på den marknad som finns att bearbeta. En annan central del i arbetet är att utveckla och upprätthålla viktiga kundkontakter för en långsiktig och lönsam relation. Du säljer våra produkter och tjänster på ett lönsamt sätt och identifierar kundernas/lantbrukarnas behov för att generera ökad försäljning via våra försäljningskanaler kundbesök, telefon och e-handel. Som säljare ingår du i Nötforteam där vi aktivt arbetar med handlingsplaner, mål och regelbunden uppföljning. Du arbetar självständigt under eget ansvar där du planerar för att effektivt uppnå dina egna, teamets, avdelningens och företagets mål.

Anställningsform: vikariat, minst 6 månader

Placeringsort: Klintehamn

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

 • Ett genuint intresse för att arbeta nära lantbruket
 • Någon form av eftergymnasial lantbruksutbildning eller kunskaper genom längre erfarenhet inom området
 • Ett stort eget driv

Du är:

 • Öppen, positiv och har förmåga att skapa långsiktiga relationer
 • Självständig och engagerad
 • Resultatinriktad och med en tävlingsinstinkt som driver dig till att göra bra affärer och åstadkomma resultat

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Som Nötforsäljare kan vi erbjuda dig ett spännande arbete där du blir en viktig del i vårt team. Vi ser också mångfald som en viktig fråga och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 17 augusti 2023. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Urval sker från och med vecka 32. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Monica Ocklind, på , alternativt 076-6976128.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
 • Amazing colleagues

 • Business in mind & people at heart

 • A unique business range

 • Heading for the future

Publicerad den

17-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Klintehamn
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Klintehamn | Lantbruk | Deltidsjobb