Inaktiv platsannons

MTR Lokalvårdare vikariat till fordonsvården i Stockholm

... Som Lokalvårdare på MTR har du en viktig roll - att ge kollektivtrafikens resenärer bästa service genom våra fina välvårdade tåg. Du arbetar i grupp hos en av MTRs tågdepå

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Som Lokalvårdare på MTR har du en viktig roll - att ge kollektivtrafikens resenärer bästa service genom våra fina välvårdade tåg. Du arbetar i grupp hos en av MTRs tågdepåer i Stockholm och strävar varje dag till uppnå dem dagliga målen.

Vi söker lokalvårdare för dagarbete med sysselsättningsgrad 69%. Anställningen kommer vara tidsbegränsad från 23 oktober till 24 mars med chans till förlängning.

Arbetstider:
Vardagar: Kl. 09.00-14.00
Helger: 07.00-16.00
Du kommer att bli schemalagd vardagar och varannan helg.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
Att säkerhetsställa en god renlighet och hygien i våra depåer och fordon
Plockstäd
Toalettstädning
Avfläckning av väggar eller fordon
Sätestvätt samt byten av klädslar vid behov
Borttagning av klistermärken och mindre klotter
Städning av olika lokaltyper i depån

Du bidrar även till rapportering av avvikelser, klotter, underhållsbehov och annan skadegörelse genom digitala verktyg.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som Lokalvårdare är du mycket noggrann, plikttrogen och självgående. Vidare är du serviceinriktad och tar egna initiativ för att nå dina mål. Du har förståelse för säkerhetsklassat arbete och regelverk. Arbetet som lokalvårdare ställer även krav på god fysik och uthållighet.

Vidare har du:
Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
Förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samt att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som levereras.
Förmågan att samarbeta i grupp

Det är meriterande om du har:
Tidigare erfarenhet av lokalvård/städning i offentliga miljöer, gärna av fordonsvård och i depåer.
B-körkort
Erfarenhet av INSTA 800.
Tidigare erfarenhet av klottersanering.

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner. Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Ansök snabbt och enkelt utan CV eller personligt brev! På MTR tror vi att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet. Därför har vi skrotat kravet på CV och personligt brev. Som ett led i vårt arbete mot en så rättvis och fördomsfri rekryteringsprocess har vi i denna process valt att samarbete med Hubert.ai
Efter ansökan kommer du att bjudas in till in en chatt-baserad intervju med vår virtuella rekryteringsassistent Hubert. Mycket smidigare för dig som kandidat. Genomför den gärna så fort du har möjlighet. Intervjun tar cirka 15-20 min att genomföra.

Som ytterligare ett led i rekryteringen använder vi också oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Inför en anställning genomför vi även en bakgrundskontroll.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekrytering@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Skicka din ansökan redan idag, rekryteringen sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

#LI-DNP

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök .

Våra kunder inom Facility Management är såväl resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs olika bolag. Vårt uppdrag är att tillhandahålla tjänster som gör MTR-koncernen mer leveranssäker samt vara ett konkurrenskraftigt alternativ på marknaden för förvaltning och service. Vår strategi för fortsatt utveckling bygger på ökad effektivitet och konsolidering men även affärsutveckling där vi ser stor potential till extern försäljning av våra tjänster.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2023-10-23

Tidsbegränsad till: 2024-03-24

Ansökan

Ansök senast: 2023-08-06
Referensnummer: C146851

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 12

Kontakt

Kontaktpersoner

  • rekrytering@mtr.se

Publicerad den

24-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)