Inaktiv platsannons

Sitemanager Hard FM Lund

Om tjänsten

När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.

Som platschef arbetar du med att planera, samordna och fördela de dagliga arbetsuppgifterna, rutinerna och insatserna i teamet. Vidare jobbar platschefen med projektförsäljning inom uppdraget samt rapportera och följer upp verksamheten i de affärssystem som tillämpas på uppdraget.

 

Du har eget budget- och resultatansvar. Rapportering och uppföljning sker till Head of Operations för teknisk fastighetsförvaltning i regionen.

 

Du ansvarar för att självständigt lyfta problem och frågeställningar i verksamhets- och kundrelaterade sakfrågor med kunden och internt inom Sodexo samt bidrar med förslag om förbättring och utveckling av den operativa verksamheten.

 

Som platschef kommer du att stötta, stärka och vägleda de som ingår i teamet i att utföra sitt uppdrag. Du utgör ett direkt stöd till gruppen i att lösa de dagliga arbetsuppgifterna och uppkomna händelser. Du är även delaktig i bemanning och schemaplanering.

 

Krav:

  • Examen från gymnasieutbildning
  • Arbetat med styrning av tekniker för fastighetsskötsel
  • Kunskap inom några områden: El, Ventilation eller Styr
  • God allmän datorkunskap samt goda kunskaper i Officepaketet

 

Som person är du kommunikativ, strukturerad, klarar av ett ibland högt arbetstempo, ansvarsfull, positiv och bra på att samarbeta.

 

Utdrag ur belastningsregistret kan komma att göras i samband med anställning.

 

Som person är Du självgående då arbetet är mycket fritt och varierat. Då Du jobbar aktivt med kundkontakter är det viktigt att Du är lyhörd för kundernas önskemål och har god social kompetens. Det är av stor vikt att Du kan se helheten och ha en övergripande förståelse för ekonomin. Det förekommer även planeringsarbeten och uppföljningar i olika system vilket gör att Du måste ha relevant datorvana. Det är även viktigt att Du har en hög servicenivå vilket utgör grunden till fortsatt framgång för företagets kunder.

 

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lund
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lund | Restaurang | Deltidsjobb