Inaktiv platsannons

Butikschef till Uppsala Forumkvarteret

Om tjänsten

ARBETSBESKRIVNING:

Till The Body Shop i Forumkvarteret i Uppsala söker vi nu en driven, organiserad och framför allt säljfokuserad butikschef som med ett tryggt och proaktivt ledarskap skapar förutsättningar att driva en framgångsrik butik. Personlig försäljning genom kundservice är något som ligger dig varmt om hjärtat och du har förmågan att inspirera och få med dig dina kollegor i teamet så ni tillsammans kan nå de uppsatta försäljningsmålen.


Vi tror du är en person som drivs av att inspirera genom att agera förebild, påverka och få med dig andra. Är du en erfaren ledare och en duktig säljcoach som vill ta nästa steg i din karriär? Vill du vara med och bidra till vårt purpose “We fight for a fairer and a more beautiful world”? Då ser vi fram emot att se din ansökan!

ROLLEN SOM BUTIKSCHEF
Som butikschef på The Body Shop har du en viktig nyckelroll som ansiktet utåt. Vi erbjuder dig ett roligt, utmanande och utvecklande arbete i en inspirerande miljö. Du blir en del av ett högpresterande team som dagligen utmanar varandra att nå nya försäljningsmål, och du inspirerar våra kunder till att väcka sin egen inre aktivistsjäl och följa oss i vårt purpose. Du är en sann ambassadör som genom stort engagemang berättar om våra produkter och förmedlar hur de bidrar till något gott för vår omgivning, planet och människan.


Dina främsta uppgifter är att ha det övergripande ansvaret och driva butiken efter The Body Shop’s koncept, utveckla dina medarbetare och skapa långsiktiga kundrelationer. I rollen ingår även att ansvara för att driva samt följa upp nyckeltal, hålla budget och vara aktiv i vad som händer och sker i gallerian.


Rollen innebär bland annat även att:


 • Möta våra kunder med personlig service över förväntan och vara en förebild för ditt team i detta
 • Driva och förmedla våra kampanjer och vårt övergripande "purpose"
 • Ansvar över budget och personalkostnader
 • Schemaläggning och optimering av bemanningsplanering
 • Analysera butikens resultat samt efterföljande skapa kraftfulla handlingsplaner
 • Rekrytering av nya talanger till teamet samt introduktion och utveckling av dina medarbetare
 • Arbete med olika typer av externa samarbeten
 • Visual Merchandising och lagerhantering
 • Genomdriva event och kampanjer enligt givna riktlinjer

VI SÖKER DIG SOM

 • Är en sann ambassadör för vårt varumärke och delar våra värderingar
 • Är en driven ledare med naturlig fallenhet för affärsmannaskap
 • Har glimten i ögat, massor av positiv energi och din största tillgång är din personlighet
 • Har en god förmåga att nätverka och skapa relationer
 • Har gedigen erfarenhet av retail i en ledande roll, med fördel som butikschef
 • Har en stark förståelse för siffror och nyckeltal
 • Tycker det är kul att arbeta med utmanande mål
 • Har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska
 • Är lösningsfokuserad, effektiv och klarar att snabbt skifta mellan olika arbetsuppgifter
 • Gärna har gått makeup- och/eller hudvårdsutbildningar

ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare, 6 mån provanställning tillämpas
OMFATTNING: Heltid 40 h/v
TILLTRÄDE: September enligt överenskommelse
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 20 augusti 2023

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

PS. Skriv dina kontaktuppgifter i ditt CV och döp gärna dokumenten med ditt för- och efternamn, t.ex. "Förnamn Efternamn CV" och "Förnamn Efternamn personligt brev". Detta underlättar i vår urvalsprocess, tack på förhand.


The Body Shop är en arbetsgivare som står för lika möjligheter för alla. Vi uppmuntrar ansökningar från kvalificerade och kompetenta sökande oavsett ålder, kön, etnicitet, religion, sexuell läggning och funktionsvariationer. Vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper än ditt yttre. Därför ser vi gärna ansökningar utan foto.

____________________________________________________________________________________________

Om The Body Shop

The Body Shop är ett globalt varumärke som grundades av miljö- och människorättsaktivisten Anita Roddick i engelska Brighton 1976 med filosofin att entreprenörskap kan vara en kraft för det goda i världen. Med samma drivkraft är The Body Shop idag certifierat B Corp™, och en del av en global sammanslutning av +6000 företag med fokus på hållbart företagande och samarbete för att skapa betydande förändringar för människor och planeten. Som certifierad B Corp uppfyller The Body Shop de högsta standarderna för verifierad social och miljömässig prestanda, transparens och juridiska aspekter.


The Body Shop driver ca 2 500 butiker i ca 80 länder. Tillsammans med Aesop, Avon och Natura är The Body Shop en del av en global kosmetikgrupp med flera kanaler och flera varumärken som har åtagit sig att bidra till positiva ekonomiska, sociala och miljömässiga effekter.


2023 utsågs The Body Shop till Sveriges mest hållbara skönhetsvarumärke för femte året i rad enligt Sustainable Brand Index™, Europas största varumärkesundersökning om hållbarhet.

Publicerad den

19-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Skönhet / Hälsa, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej