Inaktiv platsannons

Truckförare till Outdoor Logistics - Volvo Cars Olofström

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Låt oss skapa förändring tillsammans. 
Ingenting gå upp emot att få vara en del av positiv förändring. Vi befinner oss mitt i en spännande resa, där vi arbetar tillsammans i en snabb global miljö och utvecklar vår verksamhet ur alla aspekter och inom alla områden. Just nu finns ett spännande jobb för dig som Truckförare till Outdoor Logistics i Olofström. 

 


Vad erbjuder vi 

Vill du utvecklas i en spännande miljö där det händer mycket på en gång?
 

Att jobba som truckförare hos oss innebär att du är en viktig del i vårt uppdrag att förenkla människors liv. Vi erbjuder dig en chans att växa tillsammans med andra talangfulla människor som vill göra skillnad.


På Outdoor Logistics ansvarar vi för transporterna mellan våra fabriker på Volvo Car Body Components (VCBC) med olika typer av fordon som terminaldragtruck och hjullastare. Vi ansvar också för utlastning på lastbil för övre fabriken och i container mot våra kunder globalt. 

Vad kommer du att göra?

Som Truckförare inom Outdoor Logistics kommer ditt huvudsaklig ansvarsområde vara att i rätt tid leverera kvalitetsmässigt fullgoda komponenter inom fabriksområdet VCBC och Bilutlastning VV, med stor fokus på säkerhet. Du kommer att tillhöra en avdelning där arbetet bedrivs enligt fastställd QDFIPS – strategi, vilket innebär att kundernas krav och förväntningar i alla led skall uppfyllas.


Din arbetstid kommer att vara förlagd på 2-skift.

 

Passar du för tjänsten?

Du trivs med att ha ett arbete som är händelsestyrt, är van att prioritera om och anpassar dig lätt till olika situationer som uppstår. Personligen så trivs du med att ha struktur och du har alltid höga krav på att leverera med hög kvalitét från början i allt du tar dig för. Du tycker det är roligt att jobba och se förbättringar samt alltid skapa förutsättningar för dig själv och andra att göra ett bra jobb.

 

Du och dina färdigheter

Du har fullständig gymnasiekompetens samt intresse och erfarenhet av truckkörning. Behörighet C och D är meriterande, men inget krav. 


Som person är du strukturerad och målinriktad samt är van att prioritera och planera. Det är en självklarhet för dig att agera i enlighet med Volvo Cars Culture för att prestera och stödja din egen utveckling. Din attityd är positiv och du har lätt för att samarbeta, samtidigt som du har en god förmåga att kommunicera och är serviceinriktad. Du är öppen för förändringar och värnar om ett glädjefullt och motiverande arbetsklimat där du visar både respekt och tillit till dina kollegor.


Nyfiken på att veta mer

Välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande. Sista ansökningsdatum är 20 augusti 2023. Notera att vi pga. GDPR tyvärr inte kan behandla ansökningar som inkommit via mail, var vänlig att ansök digitalt i vårt rekryteringssystem – People Tools.
 
Har du ytterligare frågor kring tjänsten, var vänlig kontakta rekryterande chef, Mattias Thulemark, mattias.thulemark@volvocars.com. 
För frågor relaterade till rekryteringsprocessen, var vänlig kontakta ansvarig rekryterare Josephine Fagrell, josephine.fagrell@volvocars.com. 
 
Vänligen notera att urvalet kan komma att pausas under perioden och återupptas efter semestern. 

 

 

Vilka är vi? 
Allt vi gör börjar med människor. Vårt mål är att erbjuda en frihet i att förflytta sig, på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vi engagerar oss för att förenkla våra kunders liv genom att erbjuda bättre teknologilösningar som skyddar dem, deras nära och kära samt människorna i deras omgivning med de mest avancerade mobilitetsinnovationerna. 
 
Volvo Cars fortsatta framgång är resultatet av en arbetsmiljö, genomsyrad av samarbete, mångfald och inkluderande. Volvo Cars medarbetare är engagerade och vill göra skillnad i världen. Vi är idag ett av de mest kända och respekterade bilmärkena, med över 40 000 anställda över hela världen. Vi tror på att ta fram det bästa i varandra och att använda människans sanna kraft. Följ med oss på vår exceptionella resa, när vi skapar morgondagens teknologi inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering.   

 

Publicerad den

17-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Olofström
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Olofström | IT | Heltidsjobb (erfaren)