Inaktiv platsannons

Teknikstöd - Produktionsteknik Sammansättning | VCBC i Olofström

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Vill du vara med på vår spännande resa? 
Volvo Cars är mitt uppe i en spännande resa där vi omdefinierar fordonsupplevelsen genom innovationer som förenklar människors liv. Hos oss har du möjlighet att växa och göra verklig skillnad. 
 


Vad vi erbjuder

Teknikstöd är en roll inom Produktionsteknik Sammansättning på VCBC. Produktionstekniks huvudsakliga uppgift är att säkra hög tillgänglighet i våra tillverkningsprocesser för sammansättning av olika karosskomponenter, ett spännande och varierande uppdrag.

 

Vi arbetar med ständiga förbättringar och problemlösning för att eliminera tekniska fel i våra utrustningar samt analysera processer för att hitta möjligheter till förbättringar. Allt detta i tätt samarbete med Supervisor, lagledare och produktionslag samt andra stödfunktioner. Tjänsten som Teknikstöd innefattar varierande och spännande arbetsuppgifter som utmanar kreativiteten och utvecklar förmågor såsom problemlösning, samarbete och tekniskt kunnande.


Vad kommer du att göra?

Du kommer att vara teknikområdets resurs som operativt stödjer produktionen med att förebygga och avhjälpa processtörningar. I rollen kommer du att identifiera och implementera produktivitetshöjande utrustningsoptimeringar samt generellt förbättringsarbete. Du kommer även att vara en resurs inom området genom att delta vid felåterföring och avhjälpande åtgärder samt delta i daglig uppföljning inom lagområdet.

 

Vidare kommer du att utföra kapacitetsmätningar på processer, analysera processdata och i samråd med produktionstekniker och samordnare/lagområde arbeta med förbättringsarbete och kvalitetsproblem, samt följa upp dessa. I ditt uppdrag ingår att analysera, identifiera samt implementera operativa aktiviteter som säkerställer att produkterna uppfyller ställda krav på kvalitet och geometri.
 

Som Teknikstöd kommer du också att föra vidare förbättringar från lag till lag, bidra med kompetensöverföring. Du kommer att deltaga och genomföra olika prover och förseriebyggnation i processen och medverka vid kvalitetssäkring av nya processer. I införandeprojekt, kommer du att deltaga i resursgruppsarbete och idrifttagning av nya produkter i våra processer.


Du och dina färdigheter
Vi söker dig som har en gedigen grundkompetens inom området maskinteknik med minst en 3-årig teknisk gymnasieutbildning samt gärna eftergymnasial utbildning eller annan likvärdig teknisk utbildning/ erfarenhet. Det är önskvärt att du har erfarenheter från produktionsarbete liksom kunskap om sammansättningsprocesser, metoder och verktyg som används inom produktionsteknik och produktion. Du ska ha mycket goda kunskaper i engelska både i tal och skrift samt goda IT kunskaper, dvs. du är inte främmande för att använda många olika system och digitala verktyg i din vardag. 

 

Har du även kunskaper inom Smältsvets, Robot och PLC är detta meriterande. 


Du som person
Vi lägger väldigt stor vikt vid dig som person och vi tror att du anser att samarbete är avgörande för att driva arbetet framåt, men du trivs också att emellanåt göra uppgifter som är mer självständiga. Som person vill du att arbetsklimatet skall vara glädjefullt och motiverande, för att få detta visar du både respekt och tillit till dina kollegor och kunder.

 

Det är naturligt för dig att engagera dig i dina uppdrag, ta initiativ oavsett om det är att utföra ordinarie arbetsuppgifter eller bidra till förbättringar. Du tycker om att ta ansvar och har förmågan att driva och/eller implementera förändringar inom ditt område och tar en aktiv del i att utveckla verksamheten genom ständiga förbättringar och ett standardiserat arbetssätt.

 

Som person har du ett analytiskt sinnelag och utmanas av att lösa problem du ställs inför. Du är även ordningsam och strukturerad i kombination med att du har höga krav på att dina leveranser skall hålla en hög kvalitet.


Nyfiken på att veta mer?
Välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande. Urvalet kan komma att pausas under perioden och återupptas efter semestern. Notera att vi pga. GDPR tyvärr inte kan behandla ansökningar som inkommit via mail, var vänlig att ansök digitalt i vårt rekryteringssystem – People Tools.
 
Har du ytterligare frågor kring tjänsten, var vänlig kontakta rekryterande chef, Max Hansen på telefon: +46 (0)729 77 54 68, eller på mejl: max.hansen@volvocars.com.
För frågor relaterade rekryteringsprocessen, var vänlig kontakta ansvarig rekryterare Josephine Fagrell, josephine.fagrell@volvocars.com. 

 

Vänligen notera att tjänsten går under IF metalls avtalsområde. 

 

Sista ansökningsdatum är 13 augusti 2023.


 

Vilka är vi? 
Allt vi gör börjar med människor. Vårt mål är att erbjuda en frihet i att förflytta sig, på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vi engagerar oss för att förenkla våra kunders liv genom att erbjuda bättre teknologilösningar som skyddar dem, deras nära och kära samt människorna i deras omgivning med de mest avancerade mobilitetsinnovationerna. 
 
Volvo Cars fortsatta framgång är resultatet av en arbetsmiljö, genomsyrad av samarbete, mångfald och inkluderande. Volvo Cars medarbetare är engagerade och vill göra skillnad i världen. Vi är idag ett av de mest kända och respekterade bilmärkena, med över 40 000 anställda över hela världen. Vi tror på att ta fram det bästa i varandra och att använda människans sanna kraft. Följ med oss på vår exceptionella resa, när vi skapar morgondagens teknologi inom säkerhet, autonom körning och elektrifierin

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Olofström
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Olofström | IT | Heltidsjobb (erfaren)