Inaktiv platsannons

Projektledare Event, Åhléns City Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 47 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Åhléns är den naturliga mötesplatsen, som ger kunden mervärde och inspirerar till nya upptäckter och möten samt erbjuder en engagerande mix av kvalitetsvarumärken inom kläder, inredning, barnartiklar och skönhet. Åhléns omsätter 4,7 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besökare. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Ayad Al-Saffar är huvudägare och vd för Åhléns.

Om tjänsten

 • Ansök senast: 2 augusti 2023
 • Arbete på plats
Arbetsuppgifter

Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Projektledare Event

Hos oss på Åhléns City Stockholm är det alltid mycket på gång, vi vill erbjuda våra kunder varuhusmagi och detta gör vi genom vårt produkterbjudande och varuhusupplevelse. En del av varuhusupplevelsen är att vi kontinuerligt erbjuder våra kunder events, exempelvis med besök av bland annat Molly Sandén, Pokémon, Mathias Dahlgren och Bruce Dickinson. Här kommer du som Projektledare in i bilden och spelar en viktig roll.

Du skapar också pop-up ytor i varuhuset, det kan exempelvis handla om lansering av en ny doft eller ett helt nytt varumärke. Vidare är du med och ordnar ytor inför besök av influencers och andra kända profiler i varuhuset. I tjänsten ingår även arbete med vårt lokala Instagram. På Åhléns City Stockholm arbetar vi med varuhusmagi i världsklass i alla led!

Vi erbjuder dig

Som Projektledare Event ansvarar du för att skapa event och happenings i varuhuset. Du skapar en atmosfär som är säljande, varierande och inspirerande för kunden. Ditt uppdrag är att leverera den bästa kundupplevelsen för alla – alltid. Du kommer bland annat att;

 • Planera, genomföra och bygga upp event- och aktivitetsexponeringar i samband med marknadsaktiviteter och event
 • Ansvara för projekt och aktivitetsytor, strategiskt och operativt arbete
 • Genom din kunskap om produkter, material och trender vara en nyckelperson för varje besökare
 • Planera, skapa content och publicera för vårt lokala Instagram-konto samt digitala skärmar

Du samarbetar tätt med dina kollegor i varuhuset och rapporterar till avdelningschef för event.

Kvalifikationer

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre.

Till oss tar du med dig:

 • Erfarenhet från projektledning, försäljning och service, gärna inom detaljhandeln.
 • Arbetslivserfarenhet av en liknande roll.
 • En pågående högskoleutbildning inom Event, Projektledning, Hotell och Konferens eller liknande är meriterande.
 • Ett stort intresse och känsla för social medier, mode, trender, färg och form.
 • Kontaktsökande och eget driv att jobba framåt och på nya sätt.
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning och event.

För att lyckas i rollen brinner du för mode och trender och ser säljmöjligheter i allt du gör. Vidare är du kreativ och analytisk samt van att ta egna initiativ inom givna ramar. Du är duktig på att kommunicera och engagera andra. Du är positiv, målinriktad och flexibel. Du bör även trivas med att arbeta i högt tempo och kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

För att trivas i rollen behöver du vara handlingskraftig, lösningsorienterad och inte vara rädd för fysiskt arbete. Där andra ser hinder ser du möjligheter! Vidare är du positiv och social och trivs med ett brett kontaktnät.

Tjänsten är heltid på 40h/v och arbetstiderna kan variera. Du jobbar på schema som sträcker sig främst över vardagar men inkluderar även helger och kvällar någon vardag i veckan. Vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt.

Urval kan komma att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Publicerad den

22-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej