Inaktiv platsannons

KYC analytiker för projekt inom kundkännedomsarbete i Stockholm

Amendo söker efter en KYC analytiker för projekt inom kundkännedomsarbete.

Om tjänsten


Arbetsbeskrivning
Nu söker vi ett flertal medarbetare och KYC analytiker för ett projektuppdrag inom kundkännedoms arbete för en Sveriges största banker.Uppdraget påbörjas under september månad för att sedan pågå fram till årsskiftet.Till det här uppdraget söker vi 2 olika typer av medarbetare och kompetens.Det ena behovet kan vara en perfekt roll för dig som är i början av din karriär. I den här gruppen finns en väl utarbetad onboardingprocess som lär dig arbetsuppgifterna från grunden så att du snabbt blir en del av och kan börja bidra till gruppens arbete.Till den andra gruppen söker vi även dig som har erfarenhet och kunskaper inom KYC/AML mot högriskkunder Corporate och penningtvättsfrågor sedan tidigare. I den här gruppen arbetar medarbetare med olika erfarenheter där just denna kompetens behöver förstärkas.
I projektet arbetar man med att upprätthålla god kundkännedom om bankens kunder genom att bedöma uppgifter om kunderna och genomföra rimlighetsbedömningar där hänsyn tas till den inhämtade informationen baserat på de risker som kunden bedöms utgöra.
 • Analysera och bedöma kundkännedom för bankens högriskkunder
 • Kontakta kunder för att inhämta kompletterande information
 • Bearbeta kunders svar samt uppdatera kundkännedom
 • Föreslå åtgärd efterföljande analys av kundkännedom
 • Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.
Kvalifikationer och egenskaperVi ser att du som söker uppfyller följande meriter:
 • Högskoleutbildning inom ekonomi, juridik eller liknande (för ingångsbehovet kan gymnasieexamen räcka, då helst med inriktning ekonomi eller liknande).
 • Någon form av relevant arbetslivserfarenhet
 • Noggrann och uthållig
 • Analytisk förmåga
 • Administrativ
 • Effektiv
 • Flytande i svenska till och skrift
Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Som konsult på Amendo får en trygg, hållbar och kompetensdriven arbetsgivare med ett välkänt varumärke. Du tilldelas även en branschkunnig Talent Consultant Manager på Amendo som du som konsult alltid kan vända dig till. Vidare ser vi också till att du får en såväl spännande som långsiktig utveckling i din konsultroll.Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportal Benify. I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet - såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och ;
Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin, Instagram, Facebook och TikTok!Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.


Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amendos Talent Acquisition Manager Jenny Nenne Slättenhäll, eller Talent Consultant Manager Agnes Hanberger,

Då vi kontaktar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

#LI-JS1

#BOFF

Publicerad den

14-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Projektledning / Konsultjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Projektledning / Konsultjobb | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola