Inaktiv platsannons

Vill du göra karriär inom bank? SEB i Sundsvall söker kundtjänstrådgivare

Amendo söker efter en Vill du göra karriär inom bank? SEB i Sundsvall söker kundtjänstrådgivare.

Om tjänsten

Arbetsbeskrivning
Är du serviceinriktad och har ett genuint engagemang att hjälpa andra? Vill du arbeta med framtidens kundtjänstrådgivning? Nu söker vi ytterligare kundtjänstrådgivare till vår avdelning 24|7 med placering Sundsvall. Tillsättning av tjänsten sker löpande och nästa datum för start är 11:e oktober.
Vi söker flertalet serviceinriktade kundtjänstmedarbetare. Arbetet som rådgivare på 24|7 innebär att ta emot inkommande telefonsamtal gällande olika typer av bankärenden. Du kommer att hjälpa kunderna som kontaktar banken via telefon. Hos SEB arbetar du i ett vinnande team och har alltid kundens bästa för dina ögon.Vi ser gärna att du:
 • Har erfarenhet av att arbeta med telefon som arbetsredskap
 • Har tidigare erfarenhet från kundtjänst och service
 • Är ambitiös och driven
 • Är flexibel och prestigelös
   Som Service Manager på vår telefonbank är du SEB:s ansikte utåt och har en av de viktigaste rollerna för våra kunder. Du brinner för att hitta de bästa lösningarna, produkter och tjänster till våra kunder. Våra team kännetecknas av högt engagemang, arbetsglädje och ständig förändring. Vi eftersträvar en kultur där kunden verkligen är i centrum, där tillgänglighet, service och affär är våra ledstjärnor tillsammans med ett fokus på ständig förändring och utveckling.Tjänsten är på heltid, du kan alltså inte vara ;Arbetstiderna kommer att variera och är förlagda dagtid och kvä ;För mer inspiration om hur det är att jobba på 24|7:
   ;showinfo=0
   Kvalifikationer och egenskaper
   Vi söker dig som brinner för service, är social och vill träffa kunder på telefon. Du är en god kommunikatör och vill ge varje kund en bra upplevelse av SEB. Du har lätt för att lära dig nya saker, bra på problemlösning och nyfiken på vår digitala utveckling. Du har ett stort intresse för bank och finans samt ser långsiktigt på den här tjänsten. Din omgivning skulle beskriva dig som energigivande, samarbetsvillig och engagerad.För att bli aktuell i rollen ser vi att du har:
   • Erfarenhet av service gärna från kundtjänst eller liknande arbete.
   • God telefon- och datorvana
   • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift
   • Gymnasial utbildning med högskoleförberedande examen
   • Meriterande är erfarenhet inom finans eller liknande roller.

    Läs mer om hur det är att arbeta på SEB
   Om SEB
   På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder och varifrån vi kommer.
   Bra personer känner ofta andra bra personer. Dela gärna annonsen om du har en vän skulle älska det här jobbet och delar SEBs värderingar. Kunderna först, engagemang, enkelhet och samarbete. Helt enkelt, service i världsklass!Frågor och kontakt
   Eftersom vi väljer ut kandidater löpande vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. Intervjuer sker via teams med både oss på Amendo och SEB så se gärna till att den digitala tekniken fungerar bra vid dessa möten.I den här rekryteringen samarbetar vi på SEB med Amendo. För frågor kontakta vår Talent Acquisition:
   Mathilda Carlbom välkommen med din ansökan!

   Publicerad den

   21-05-2024

   Extra information

   Status
   Stängd
   Önskad utbildningsnivå
   Grundskola
   Ort
   Sundsvall
   Typ av kontrakt
   Heltidsjobb (förstajobb)
   Typ av jobb
   Kundservice / Call center
   Körkort önskas
   Nej
   Tillgång till bil önskas
   Nej
   Personligt brev krävs
   Nej
   Språk
   Svenska

   Sundsvall | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola