Intresseansökan Konsult inom Informationssäkerhet i Stockholm, Göteborg, Malmö, Valfritt Ateakontor

Om tjänsten

Vill du vara med och bidra till ett säkrare samhälle och brinner för informationssäkerhet? Trots att vi inte har några aktuella tjänster ute just nu letar vi på Atea alltid efter tillskott i vårt landslag. Skicka in en intresseansökan så kanske vi hittar en match till dig inom kort! 

Din roll i laget

Som konsult inom Informationssäkerhet hos Atea arbetar du som rådgivande specialist mot våra kunder. Hos oss kommer du arbeta mot såväl privat som offentlig sektor och med varierande arbetsuppgifter. Vi hjälper och bistår våra kunder med allt från informationssäkerhetsöverväganden vid införande av molntjänster och nya system, till framtagande av policys och instruktioner och inte minst utbildning och inspirerande föreläsningar inom området för informationssäkerhet. På Atea erbjuds du en utvecklade roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med kollegor och kunder.  

Vad vi söker hos dig

Vårt ledord är Laget för jaget, och det är så vi jobbar. Du skall vara en lagspelare som gillar att ta ansvar för egen del i lagets prestation. Det är en framgångsfaktor om du tycker om att röra dig i skiftande miljöer och har enkelt för att anpassa dig för nya förutsättningar. För att lyckas i rollen som konsult inom Informationssäkerhet har du kunskap och förståelse för metoder, ramverk och standarder inom området. Vidare ser vi att du har erfarenhet av riskanalyser, informationsklassificering, avtalshantering och kunskap inom it-juridik.  

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss & mer information

Då detta är en intresseansökan så kommer vi kontakta dig om vi har en tjänst som vi tror du skulle vara en bra match för dig. I det fallet kommer vi kontakta dig och stämma av intresse för tjänsten samt ställa några kompletterande frågor gällande de grundläggande kraven för just den specifika tjänsten.  

Varmt välkommen med din intresseansökan! 

 

 


Följ oss i sociala medier
    

#LI-HYBR

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm, Göteborg, Malmö, Valfritt Ateakontor
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen