Skiduthyrare (Säsong 23/24) - Intersport Sälen

Om tjänsten

Säsongsjobba i Sälen med INTERSPORT!

INTERSPORT Sälen söker nu nya sportälskare som brinner för Service! Vi söker glada skiduthyrare (inkl verkstadsarbete) som vill ha en säsongsanställning på en av Sveriges finaste skidorter. Ett ypperligt tillfälle för dig som på ett enkelt sätt vill kombinera jobb och en aktiv fritid.

På INTERSPORT arbetar vi tillsammans som ett team där våra medarbetares engagemang och passion är avgörande för att vi ska nå hela vägen. Tillsammans inspirerar vi till ett hållbarare liv!

Det här innebär rollen som Skiduthyrare:

  • Guida våra kunder med rätt utrustning.
  • Montera, ta ut spann och valla längdskidor.
  • Serva och underhålla skidor och snowboard.
  • Det kan komma att bli en uppdelning mellan skiduthyrning och verkstadsarbete utifrån sökandes erfarenhet och kompetens.

Vad vi förväntar oss av dig

INTERSPORT andas sport och utmaningar, därför ser vi det som självklart att du gör detsamma. Det viktigaste är att du som söker har ett genuint intresse för kundservice i kombination med inre drivkraft och en vilja att fortsätta utvecklas. 

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av underhåll, service, vallning, montering och att kunna ta ut spann på längdskidor. Det är också meriterande om du har arbetat i Sportbutik tidigare.

Vi ser även att du själv utövar någon form av sport och lever ett aktivt liv, gärna med koppling till vintersport!

Vi söker dig som motiveras av att arbeta mot mål, som är bra på att ta initiativ och som tycker om utmaningar. Du älskar kundmötet, lyfts av att tillhöra ett team som vill framåt samt uppmuntrar och lyfter dina kollegor. Du är ett föredöme i arbetet, skapar förtroende och bidrar till ett öppet arbetsklimat där människor inspireras och vågar utmana. På INTERSPORT är personliga egenskaper och rätt inställning mint lika viktigt som erfarenhet och kunskap.

Vi erbjuder
30-40 timmar/vecka med start i december 2023 och fram till April 2023.


Välkommen med din ansökan redan idag! Vi behandlar ansökningarna löpande.

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Sälen
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sälen | Detaljhandel | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen