Arbeta på Liseberg Halloween & Jul 2023 (säsongsanställning) i Göteborg

Om tjänsten

Arbeta på Liseberg Halloween & Jul 2023 (säsongsanställning)
Liseberg AB

Skaffa ett skrämmande kul jobb i höst!

Det finns många ställen där du får jobba med meningsfull service, spännande människor och smakfulla restaurangupplevelser. Men det är inte många ställen som kan kombinera detta med en miljö som får dig att le både inom- och utombords. Liseberg är en plats som skiljer sig från vardagen. Både för gäster och medarbetare. Hos oss får du arbeta med service när den är som bäst i en av Europas ledande Nöjesparker, på våra familjevänliga campingar och på Sveriges mest fantasifulla hotell - Liseberg Grand Curiosa Hotel.

Vad gör en Lisebergare?

I rollen som Lisebergare är du med och gör skillnad både för våra gäster och dina kollegor. Hos oss kommer du tillhöra ett gott gäng av arbetskamrater, som tillsammans bidrar till gästernas helhetsupplevelse. Hos oss är målet alltid att skapa minnen för livet och det är i de mest oväntade möten med dig gästen formar sitt helhetsbetyg. Så oavsett var eller hur du kommer möta gästen, kommer du alltid spela en nyckelroll.

Som blivande Lisebergare tror vi att du är öppen för att arbeta på alla våra verksamhetsområden. Vi arbetar inte bara med att se till att våra gäster har en säker åktur i våra attraktioner. På våra restauranger serverar våra Lisebergare allt från kaninen Bergs köttbullar till havskräftor och räkmackor. Som Lisebergare omges du även av interna serviceteam som exempelvis våra lagermedarbetare som arbetar med leveranser i en unik miljö. Vi ser också till att det första mötet med Lisebergare är av högsta kvalitet när våra gäster anländer till våra campingar i Skatås och Askim - för att bara nämna ett axplock av de spännande tjänster vi erbjuder i höst & vinter.

Vem är du som söker?

Du levererar service av hög kvalitet även när tempot stundtals är högt. Du slutför det du åtagit dig och har teamkänslan som en naturlig drivkraft. Du ser omtanke mot dina kollegor som en självklarhet. Du är inte rädd för att ta initiativ i mötet med våra gäster. Du vill vara med och skapa Liseberg.

För att jobba på Liseberg är det ett krav att du har fyllt 18 år senast den 6/10. Du bör även ha goda kunskaper i svenska. För vissa tjänster kan det vara ett krav eller meriterande med körkort och/eller truckkort.

För att jobba på Liseberg bör du finnas tillgänglig för jobb under vår halloween- & julsäsong. Kan du börja jobba omgående ser vi det som positivt. Du bör även vara medveten om att du arbetar när andra är lediga.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Övrig info:

Tjänsterna är säsongsanställning eller särskild visstidsanställning och tillsätts löpande inför och under säsongen. Utbildningar kan bli aktuellt mellan säsonger. Halloweensäsongen pågår från 6 oktober till den 5 november. Julsäsongen pågår från 18 november till 7 januari 2024. Arbetstider varierar efter parkens öppettider men arbete på dagtid, kvällar och helger är gemensamt för alla våra tjänster oavsett var på Liseberg du arbetar. Om du ska kombinera ett jobb på Liseberg med studier eller ett annat arbete under hösten innebär det att du kommer behöva vara tillgänglig på vardageftermiddagar- & kvällar samt helger mellan oktober och december.

På vår hemsida kan du läsa mer om oss som arbetsplats.

Vänta inte med att skicka in din intresseanmälan, vi rekryterar löpande!


Välkommen att skicka in den redan idag, dock senast den 24 september.

Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt avtal
Referensnummer 2023/140
Kontakt
  • Liseberg Rekrytering, 031-7668614
Facklig företrädare
  • Fredrik Nylund, Kommunal, 031-7667705
  • Roberth Ek, Unionen, 0705-156460
Sista ansökningsdag 2023-09-24

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen