Kockar till Lisebergs restauranger 2023 (säsongsanställning) i Göteborg

Om tjänsten

Kockar till Lisebergs restauranger 2023 (säsongsanställning)
Liseberg AB

Vi söker kockar till våra restauranger på Liseberg!
Nu söker vi dig som vill arbeta som kock i en unik miljö. Hos oss på Liseberg arbetar du alltid avtalsenligt vad gäller arbetstid och lön. Som Lisebergare får du vara dig själv samtidigt som du bidrar till att möta våra gästers förväntningar på restaurangupplevelse.

Häng med in i vår restaurangvärld:

1923
Året var 1923 när Liseberg slog upp portarna för första gången, efter detta minnesvärda år har vi nu döpt denna restaurang som finns i direkt anslutning till stora scen. Här erbjuder vi traditionella rätter som räksmörgås och hamburgare. Med rätt sittplats hamnar våra gäster mitt i konsertpubliken.

Hamnkrogen & Spökbaren
På Hamnkrogen arbetar vi med havets delikatesser. Hamnkrogen finner du i vårt hamnområde där våra gäster kan spendera varma sommarkvällar med god mat och konsert på lilla scen. Under november & december dukar vi upp ett julbord där fokus ligger på fisk & skaldjur.

Järnvägsrestaurangen
Hos Järnvägsrestaurangen arbetar vi med mat för hela familjen. Här tar våra gäster plats i sittkupéer och godsvagnar och njuter av allt från sill-tallrik och Järnvägssallad till KRAV-märkta hamburgare.

Lisebergs Wärdshus
Mitt framför stora scen finner du Lisebergs Wärdshus där vi arbetar med kreativa menyer utformade efter årstidens finaste råvaror som i största möjliga mån med ekologiskt och närproducerat som bas.

The Green Room
Detta är vår växtbaserade restaurang där rustika, inspirerande och hållbara rätter och råvaror står på menyn. Här låter vi säsong och tillgång styra maten vi arbetar med.

Tyrolen
Oktoberfest, schnitzel och generösa sejdlar med skummande öl beskriver Tyrolen bra. Här arbetar du i en avslappnad miljö där personalen bär lederhosen och dirndlklänningar och flera gånger i veckan fylls restaurangen med allsång.

Rondo
Vår showkrog Rondo bjuder ofta upp till dans. Här styrs menyn efter rådande show.

Mei Rose 
Detta är vår Asien-inspirerade restaurang med öppet kök. Här fokuserar du på modern asiatisk mat och street food där du tillsammans med ditt team skapar fantastiska smakupplevelser. Restaurangen finns på hotellets top floor. Här finns även vårt grillkök, beläget på terrassen – där gästerna njuter som bäst av den svenska sommaren och utsikten över Lisebergsparken.

Saluhallen, Frukost, Café Agnes & Bar Compagniet
Här erbjuds magiska bufféer där både stora och små gäster hittar sina favoriter. Dessutom ansvarar köksteamet för matutbudet i baren Compagniet samt Café Agnes. Sist men inte minst ser Saluhallsköket till att även våra konferens- och eventgäster blir mätta och belåtna.

Pastery
Vad är väl ett magiskt hotell utan fantastiska bakverk, himmelska desserter och söta överraskningar? Du och dina kollegor har full koll på det kreativa skapandet i vårt Pasterykök, låt det vattnas i mun av osannolika kombinationer och nya upplevelser.

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen