Inaktiv platsannons

Sanerare till pendeltågen och tunnelbanan (nattid) i Stockholm

... Arbetet kräver förmåga att göra individuella bedömningar i saneringsarbetet och du förväntas använda en saneringsmetod som tar bort klottret och återställa underlaget...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Arbetet kräver förmåga att göra individuella bedömningar i saneringsarbetet och du förväntas använda en saneringsmetod som tar bort klottret och återställa underlaget med en så liten miljöpåverkan som möjligt. Tjänsten innebär arbete med kemikalier, vilket ställer höga krav på kunskap om förvaring, hantering och återvinning av dessa. Vid anställning får du nödvändig utbildning. Som sanerare följs du upp på kvaliteten och effektiviteten i ditt arbete och du arbetar primärt självständigt på uppdrag av gruppchef och gruppledare.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
Sanering, foliering, målning
Högtrycksspolning
Slipning
Ta emot, dokumentera och registrera ditt arbete i ärendehanteringssystem via smartphone

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som sanerare är det viktigt att du som person stimuleras av att arbeta i ständig förändring och att du har en vilja att själv utvecklas, att bidra till verksamhetens utveckling och att tänka nytt. Vidare är du noggrann, ansvarsfull och flexibel. Du är självgående men har även lätt för att samarbeta och har stor respekt för tid och punktlighet. Som person är du säkerhetsmedveten, stresstålig och det är bra att ha god fysik då vissa av arbetsmomenten är fysiskt krävande. Det är även bra om du är van att hantera tekniskt systemstöd. Att arbeta som sanerare hos oss är ett ansvarfullt uppdrag där det är av yttersta vikt av vara säkerhetsmedveten.

Vidare har du
B- körkort med manuell växellåda
Mycket goda kunskaper i svenska språket
Godkända gymnasiebetyg (eller motsvarande) i svenska, matematik och engelska är starkt meriterande

Det är också meriterande om du har liftutbildning, slipningskompetens eller tidigare hantverkserfarenhet. Även tidigare erfarenheter inom el är mycket meriterande. #LI-DNP

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Information om tjänsten
Denna tjänst är en heltidstjänst där saneringsarbete sker antingen kring tunnelbanan eller kring pendeltågen.
Arbetspassen för tjänsten runt pendeltågen startar och slutar vid vår depå i Älvsjö. Här sker arbete 3 nätter ena veckan och 5 nätter andra veckan. Varannan vecka är det helgarbete. Arbetstiderna är 20:30 - 05:00. Arbetspassen för tjänsten runt pendeltågen startar och slutar vid Rådhusets T-bana på Kungsholmen. Arbetet sker alltid måndag-torsdag kl. 21:00-06:00.

Lön
Grundlönen för denna tjänst är ca 25 000 kr i månaden. Utöver detta tillkommer det ett OB-tillägg på ca. 6000-7000 kr i månaden.

Information om rekryteringsprocessen för denna tjänst
I rekryteringen till denna tjänst så arbetar vi CV-löst! Det innebär att du ombeds svara på urvalsfrågor i anslutning till att du söker denna tjänst, men inte behöver bifoga ett CV, personligt brev eller andra dokument. Snabbt och smidigt, eller hur?

Baserat på dessa urvalsfrågor, samt ett test i svenska språket, gör vi en första bedömning kring din ansökan. Går du vidare i rekryteringsprocessen så kommer vi att ringa upp dig för en kort telefonavstämning. Rekryteringsprocessen innehåller även två intervjuer med rekryterande chefer, digital referenstagning, en hälsoundersökning (inklusive alkohol- och drogtest) samt avstämning mot polisens belastningsregister.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta joanna.gulbrandsen@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat snabbtåget MTRX.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök .

Våra kunder inom Facility Management är såväl resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs olika bolag. Vårt uppdrag är att tillhandahålla tjänster som gör MTR-koncernen mer leveranssäker samt vara ett konkurrenskraftigt alternativ på marknaden för förvaltning och service. Vår strategi för fortsatt utveckling bygger på ökad effektivitet och konsolidering men även affärsutveckling där vi ser stor potential till extern försäljning av våra tjänster.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2023-10-02

Ansökan

Ansök senast: 2023-09-24
Referensnummer: C151033

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 5

Kontakt

Kontaktpersoner

  • Joanna Gulbrandsen

    Mail:

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)