Inaktiv platsannons

Gruppledare till Sodexos verksamhet i Umeå

Om tjänsten

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Vill du vara del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Vill du jobba i ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter och där fokus ligger på att bidra till människors livskvalitet? Som arbetsgivare gör vi det genom att till exemper erbjuda kollektivavtal, friskvårdspeng, ergonomiska arbetsredskap och olika utbildningar. Just nu söker vi en gruppledare till vår verksamhet med placering i Umeå.

Är du den vi letar efter?

Till Sodexo Transport söker vi en gruppledare som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete. Vårt städteam i Umeå har en härlig sammanhållning du kommer att arbeta dagtid måndag - fredag. Du kommer att sköta den dagliga planeringen med personalen, bemanning, schemaläggning, följa upp det utförda arbetet, utföra kvalitetskontroller, lönerapportering, hantera beställningar.

Som gruppledare spelar du en viktig roll för personalen och resenärernas upplevelse av resan. Du måste vara noggrann, flexibel och ibland lösa hastigt uppkomna situationer. Det kan till exempel handla om personal som är sjuk, förändringar i tidsplanen eller tåg som blir försenade, då gäller det att vara kreativ och lösa situationen på bästa möjliga sätt. Du behöver vara självständig men samtidigt ha god samarbetsförmåga och vara en problemlösare.

Vi sätter stort värde på en bra servicekänsla hos våra medarbetare. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.

För att söka tjänsten måste du:

  • Ha genomgått grund- och gymnasieskola
  • Ha goda kunskaper i svenska – både tal och skrift
  • Vara noggrann, punktlig och flexibel
  • Ha god fysik eftersom städyrket stundtals är fysiskt krävande
  • Ha körkort

Det är extra plus om du:

  • Har erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
  • SRY, PRYL eller motsvarande utbildning
  • Datavana
  • Tidigare erfarenhet av att leda personal

Observera!

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

Publicerad den

25-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Restaurang | Deltidsjobb