Servitörer/Servitriser till Restaurang Heaven 23 i Göteborg

Om tjänsten

Servitörer/Servitriser till Restaurang Heaven 23

Detta innehåll tillgodoses av tredje part. Genom att visa det externa innehållet accepterar du

Mat, cocktails och vimmel med himmelsk höjd. Här kan du njuta av modern matlagning baserat på årstidens skafferi med milsvid utsikt över Göteborg. Heaven 23 är en del av Gothia Towers.

Är du en stjärna på service? Sätter du gästen i fokus och drivs av att göra det där lilla extra? Vill du vara en del av ett team som har passion för mat och dryck - där du har möjlighet att utvecklas?

Vår restaurang Heaven 23 erbjuder en inbjudande atmosfär med milsvid utsikt över Göteborg där vi serverar mat- & vinkombinationer i hög klass och innovativa cocktails. Restaurangen är en mötesplats för såväl Göteborgaren, affärsresenären, turisten och kompisgänget som vill uppleva mat och dryck i unik miljö. Vi har öppet hela dagen, från lunch till kväll, och stämningen går från sobert lugn till pulserande kvällar. Alla dagar i veckan!

Om rollen

Vi söker nu dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som servitör/servitris och som vill bli en del av vårt härliga gäng på Heaven 23. I arbetsuppgifterna ingår:

  • Servering av mat och dryck i såväl bardel som matsal med fokus på mat- och dryckespresentationer
  • Övergripande ansvar för att ge varje gäst den bästa helhetsupplevelsen

Arbetet förläggs med nära kontakt med arbetsledare på plats.

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du brinner för service och har ett genuint mat- och dryckesintresse. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i ett stort team. Vi tror att du delar med dig av tidigare kunskap samtidigt som du är ödmjuk för att ta till dig nya arbetssätt. Tempot på restaurangen kan vara högt så det är viktigt att du trivs i att arbeta i en aktiv livlig miljö. Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet av servering i A la carte-restaurang.

Varför ska du välja oss?
Vi är ett stort och sammansvetsat team med positiva och sociala kollegor. Med mycket glädje, mod och engagemang jobbar vi tätt ihop för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra miljontals besökare. Varje dag. Året om. Det är roligt att gå till jobbet eftersom vi får bidra till att skapa den mest attraktiva mötesplatsen i Europa. I vår dynamiska verksamhet finns mycket erfarenhet och kunskap inom olika yrkesområden. Eftersom vi har så många olika verksamheter finns ett stort antal möjligheter som kan sträcka sig över en hel karriär.

Information om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning inom HRFs avtalsområde. Arbetstiderna varierar mellan dag, kvällar och helger.

Sista ansökningsdag är 30 september men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så vänta inte med att skicka in din ansökan. Startdatum enligt överenskommelse.

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen