Inaktiv platsannons

Pizzabagare till restaurang Corner i Göteborg

Om tjänsten

Pizzabagare till restaurang Corner

Detta innehåll tillgodoses av tredje part. Genom att visa det externa innehållet accepterar du

Välkommen till restaurang Corner, mitt på Korsvägen. Inspirationen hämtar vi från de centrala delarna av New York där sydeuropeiska smaker möter det nordamerikanska bullret. Och vi är mer än en restaurang. Hos oss kan du även spela shuffleboard, dart och se sport på TV. På uteserveringen kan du njuta av en lokal öl samtidigt som Korsvägens myller gör sig påmint.

Brinner du för att baka pizza? och trivs i en miljö med härliga kollegor som delar ditt intresse? Då kan detta vara jobbet för dig. Vi behöver nu förstärka vårt pizzateam!

Restaurang Corner är en del av Svenska Mässan Gothia Towers. Ett hotell med över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för mat, dryck, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. En plats för möten och upplevelser för människor från hela världen.

Om rollen

Som pizzabagare är ditt huvudsakliga uppdrag att baka pizza på beställning både till våra restauranger men även till våra större bokningar och event. Utöver detta ingår givetvis sedvanliga arbetsuppgifter inom kök. Tillsammans med Köksmästare och Souschefer kommer du vara med att utveckla vårt utbud av pizzor, säkerställa att de håller hög kvalité men också utvecklas i din roll och ditt kulinariska kunnande. 

Du följer vår miljöpolicy, håller efter, och ser till att renlighet och egenkontroll efterföljs.

Under ledning av vår Culinary Executive Chef Fredrik Andersson blir du en del av köksteamet. Fredrik var under åtta år medlem i Svenska Kocklandslaget och vann Culinary World Cup 2018.   

Du tillhör restaurang Corner och rapporterar till Köksmästare Joakim Lundberg. 

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du har ett brinnande intresse för pizza och gillar att utvecklas. Du är lösningsorienterad och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo. Du strävar alltid efter att ge gästen den bästa upplevelsen. Vidare är du är stresstålig, noggrann och samarbetsvillig. Vi är ett gäng engagerade kollegor och vi hoppas att du, precis som vi, värdesätter engagemanget i arbetsteamet. Vi ser gärna att du har minst tre års arbetslivserfarenhet bakom dig som pizzabagare. Tidigare erfarenhet i varm och kallkök är meriterande.

Varför ska du välja oss?

Vi är ett stort och sammansvetsat team med positiva och sociala kollegor. Med mycket glädje, mod och engagemang jobbar vi tätt ihop för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra miljontals besökare. Varje dag. Året om. Det är roligt att gå till jobbet eftersom vi får bidra till att skapa den mest attraktiva mötesplatsen i Europa. I vår dynamiska verksamhet finns mycket erfarenhet och kunskap inom olika yrkesområden. Eftersom vi har så många olika verksamheter finns ett stort antal möjligheter som kan sträcka sig över en hel karriär.

Information om tjänsten

För att söka denna tjänst skickar du in ditt CV och personliga brev. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% inom kollektivavtalsområdet Visita-HRF, med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är både dagtid, kvällstid och helger. 

Alla ansökningar kommer dock att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)