Inaktiv platsannons

Fordonstekniker för framtidens innovation - Volvo Bil i Göteborg

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Vi skapar vår egen framtid. Och det gör du med.  

På Volvo Bil har vi djärva mål i allt vi gör. Vi vill leda och vara en föregångare i en bransch som är i konstant förändring med ny teknologi och elektrifiering. Vill du tillsammans med andra talangfulla medarbetare skapa framtiden? Då kan detta vara ett jobb för dig. 

 

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar. Vi har nu ett roligt och fartfyllt jobb hos en arbetsgivare i framkant! God arbetsmiljö står högt på vår prioriteringslista och vi är angelägna att våra medarbetare trivs hos oss.

Uppdraget är både brett och varierande, där flera av jobben görs i projektform och du möter framtidens innovation i din vardag. Du tillhör ett team med ambition, nyfikenhet och hög kompetens inom felsökning, elektronik, mekanik och mjukvara. Uppdragen kommer från Volvo Cars, Polestar och andra bolag inom koncernen. Det kan innebära resor både inom och utanför Sverige.

 

Dina kompetenser

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning med inriktning elteknik samt att du har dokumenterad kompetens genom yrkesutövning som fordonstekniker. Ditt intresse för ny teknik inom elektrifierade fordon är stort och du har därför erfarenhet av felsökning och elektronik med goda kunskaper inom mjukvara, el-scheman och mätteknik.
Ditt intresse för ny teknik inom elektrifierade fordon är stort.

 

Du har god mekanisk kompetens och kunskap om fordon samt god kompetens inom VIDA, TIE och PIE system. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Eftersom det ingår förflyttning av bilar i tjänsten så utgår vi från att du har ett B-körkort. Vi tror att du har god datorvana och lätt att ta till dig nya system och applikationer.

 

Vem är du?
Vi tror att du är innovativ, driven och inte rädd för att ta egna beslut. Du drivs av nya tillvägagångssätt och att arbeta i ett team med skickliga tekniker.

Du gillar samarbete, respekterar olikheter och möter människor med en positiv attityd. Om du är en person som ställer upp för andra, hoppar in där det behövs och tycker att teamets leverans är det viktigaste, då har du kommit till rätt ställe. Har du ett gott ordningssinne, gillar att jobba i ett högt tempo, utmanas av problemlösning, samt har en inbyggda nyfiken att lära sig nya saker så tror vi du kommer trivas hos oss.

 

Nyfiken på att veta mer?  

För information kring tjänsten, var vänlig kontakta, Rekryterande Chef Knut Jensen, 0729 70 70 70, .

För information kring rekryteringsprocessen, var vänlig kontakta ansvarig Rekryterare Ida Hellberg via mail: .

Vi vill att du ansöker digitalt i rekryteringssystemet som senast 3 september 2023. Observera att vi på grund av GDPR, inte har möjlighet att hantera ansökningar som skickats via e-post i rekryteringsprocessen. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas så fort vi hittar rätt person. Notera att annonsen ligger ute under semesterperioden så vi kan ha en fördröjning på återkoppling till dig.

 

Vilka är vi?
Volvo Bil i Göteborg AB hanterar Volvo Car Group och partners produkter och tjänster inom leasing/fleet. Vi tillgodoser Volvo Car Group, Polestar, Cevt och Volvo Group med förmånsbilar och servicetjänster. Vår kundbas består även av svensk och europeisk Volvohandel, Volvo on Demand och Hertz. Vi har i dagsläget ca 210 medarbetare och ägs helt av Volvo Car Corporation.

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (erfaren)