Inaktiv platsannons

Interim VD till Fintechbolag i Stockholm

Capega söker efter en Interim VD till Fintechbolag i Stockholm.

Om tjänsten

Interim VD till Fintechbolag i StockholmTill vår kund som är ett Fintechbolag med huvudkontor i centrala Stockholm söker vi efter dig som kan ta dig an rollen som interim VD. Vår kund erbjuder systemlösningar och finansiella tjänster till kapitalförvaltningar, private banking och fondbolag.Bolaget är etablerat och har funnits i många år. Bolaget befinner sig i stark tillväxt och har gått ifrån idén om ren organisk tillväxt till dialoger gällande kapitalanskaffning och notering som är nära föreliggande.Vi söker efter dig som är tillgänglig för ett konsultuppdrag på ca 1 år med start i början av ;Du är van ledare, har suttit i högre befattningar antingen som CFO eller CEO inom bank, kapitalförvaltning, fond eller inom Tech med anknytning till finans.Du är prestigelös som person men kan också vara tuff i dialogen när så behövs.
En omtyckt ledare som tycker om att bidra till att ditt företag utvecklas är vad vi söker.
Har du arbetat med sälj inom finans eller tech är det meriterande.Låter detta som ett uppdrag för dig, ansök gärna per omgående då processen påbörjas direkt och kandidater presenteras fortlöpande.Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta: Affärskonsult Åsa Ollert på alt. Ser fram emot din ansökan!
Om Capega
Capega är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i centrala Stockholm. Vi är specialiserade på interimslösningar och rekrytering inom ekonomi, fastighet, bank, finans & försäkring. Som helhetsleverantör hjälper vi er att tillsätta tjänster på alla nivåer med rätt kompetens. Läs mer om oss på och ta en första kontakt.

För mer information om nya tjänster, följ oss på LinkedIn eller håll utkik på

Publicerad den

26-08-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | HR / Management | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier