Java-utvecklare sökes till Digital Services i Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du jobba med hållbar utveckling och använda din kompetens i uppdrag som gör nytta på riktigt?

Sweco Digital Services söker nu Java-utvecklare till vårt systemutvecklingsteam som vill jobba med att göra framtidens städer och samhällen smartare.

Varför jobba hos oss?
På Sweco Digital Services får du jobba i digital framkant och utvecklas tillsammans med experter som brinner för att skapa ett smartare och hållbart samhälle. Att ha kul tillsammans på jobbet och lära av varandra är viktigt för oss liksom att ha bra balans mellan arbete, familj och fritid. Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare för dig som lever våra värdeord nyfikenhet, engagemang och ansvar. Bland dina framtida kollegor finner du BIM-experter, digitaliseringsledare, data- och informationssamordnare, geodataexperter, FME-experter och systemutvecklare.

I Stockholm sitter vi tillsammans på Swecos huvudkontor med utsikt över hela Stockholm och har mycket utbyte mellan våra kompetensområden, både professionellt och socialt.

Vill du veta mer om vilka vi är se vår film

Din framtida roll
Som konsult på Digital Services kommer du exempelvis att:

 • Tillsammans med kollegor hjälpa våra kunder att utveckla sin verksamhet.
 • Fortsätta utveckla dina tekniska kunskaper och applicera dem i spännande uppdrag.
 • Utveckla kundrelationer, skapa och få möjligheten att sälja in egna uppdrag.
 • Ha stora möjligheter att påverka framtiden. Tillsammans med dina kollegor och våra kunder bidrar vi varje dag på flera olika sätt till FN:s globala hållbarhetsmål.

Vi jobbar med hela kedjan inom systemutveckling från förstudie och prototyp till utveckling i projekt och slutligen förvaltning. Du får ofta komma i kontakt med olika typer av geografiska data och kommer i kontakt med relationsdatabaser med spatiala tillägg som PostGIS, Oracle Spatial eller SQL Server samt olika typer av kartservrar och GIS-programvaror som GeoServer och ArcGIS. Det är dock inget krav att du tidigare ska ha arbetat med detta.

Den vi söker – är det du?
Vi söker dig som:

 • Är välkunnig inom Java-utveckling samt har arbetat med detta i projekt i minst 3 år.
 • Har erfarenhet av CI/CD.
 • Har arbetat med Container-teknik (Docker, kubernetes).
 • Har arbetat mot antingen AWS eller Azure.
 • Har god förståelse för programmering och problemlösning.
 • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska, då båda språken används dagligen i arbetet

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av DevOps.
 • Erfarenhet av automatisering med hjälp av TDD och BDD.

För att passa i denna roll tror vi att du är en problemlösare som är nyfiken, engagerad och vill utvecklas i din roll. Du uppskattar att arbeta självständigt, men kan också samarbeta med andra och dela med dig av dina kunskaper. Det är viktigt att du är affärsinriktad och tycker om att arbeta med kundrelationer eftersom du kommer arbeta på olika uppdrag.

Ansökan
Denna annons är tidsbegränsad och riktar sig specifikt till dig som vill arbeta som Java-utvecklare. Om just den här tjänsten inte passar dig är du välkommen att skicka in en intresseanmälan via annonsen Intresseanmälan – Konsult till Digital Services som ligger publicerad på vår karriärsida.

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen