Säljare till Rexel Stockholm Syd i Sätra

Rexel söker efter en Säljare till Rexel Stockholm Syd.

Om tjänsten

Brinner du för service och försäljning? Vill du ingå i ett framgångsrikt, kreativt, roligt och avslappnat team som drivs av samarbete och engagemang? Då ska du söka jobbet som Säljare hos oss på Rexel i Stockholm Syd!
Vi söker nu en ny kollega till våra butiker i södra Stockholm, närmare bestämt en ambulerande Säljare med erfarenhet av försäljning och kundservice. Vi ser gärna att du har arbetat i butik, kanske med tekniska produkter och har ett stort intresse för innovativa produkter och lösningar.
Vad du ska göra
Som ambulerande säljare i våra butiker ansvarar du tillsammans med dina kollegor, för att utveckla butiksförsäljningen genom vanliga butikssysslor och att se till att butikerna alltid är uppdaterade med nyheter, och att alla kunder får ett positivt mottagande. Du planerar och genomför leverantörsevent, produktdemonstrationer och utbildningar för att få butikerna att vara en levande mötesplats för våra kunder och leverantörer. Du fungerar som den naturliga länken mellan våra leverantörer och kunder, både samarbetsmässigt och utbildningsmässigt och försäljningsmässigt. Framför allt ska du få våra kunder alltid känna sig hemma och välkomna på filialerna.
Vem är du?
Vi är på jakt efter dig som drivs av kundservice, försäljning och butiksarbete. Du ska vilja få våra butiker att vara den självklara mötesplatsen för elektriker på södra sidan av Stockholm. Som säljare hos oss på Rexel är du förtroendeingivande och har lätt för att skapa goda och långsiktiga relationer med våra kunder. Just relationsbyggande tillsammans med hög servicegrad är något vi värdesätter extra mycket. Som person är du social och inkluderande som enkelt knyter och skapar goda relationer med alla typer av människor. Du är flexibel och lyhörd för våra kunders olika behov och går igång på att lösa problem och hitta nya vägar till framgång. Om du får välja så föredrar du en arbetsmiljö där det är snabba puckar och ständig utveckling. Du är duktig på att arbeta strukturerat för att nå dina mål och sätter laget före jaget.
Du har förmodligen tidigare erfarenhet inom kundservice eller försäljning, det är extra meriterande om du har en bakgrund inom el eller annan teknisk bakgrund. För oss är det viktigt att du har viljan att lära och utveckla dig inom elbranschen, och är intresserad av innovativa nya produkter och lösningar. Arbetet innefattar många digitala moment, därför är det viktigt att du har en grundläggande teknisk kompetens. För att lyckas i arbetet är goda kunskaper i svenska både skrift och tal ett krav. Ett annat krav är att vara flexibel och mobil då du kommer att arbeta i samtliga av våra 6 butiker i södra Stockholm.
Vad vi erbjuder
Tjänsten är en heltidstjänst med 6 månaders provanställning. Du arbetar endast på vardagar och vi har kollektivavtal. Hälsa och välmående är viktigt för oss, därför har alla medarbetare ett årligt friskvårdsbidrag och vi har en partner för företagshälsovård. Vi genomför även olika friskvårdssatsningar, nyligen hade vi en hel månad full av aktiviteter. Flera gånger om året genomför vi vår egen medarbetarundersökning 'Our Voice' där alla medarbetare ges möjlighet att uttrycka sina åsikter om företaget inom en rad områden som ledarskap och arbetsmiljö. Utveckling är något vi brinner för och genom vår 'Rexel Academy' eller andra utbildningssatsningar får alla medarbetare kontinuerlig ;
Hör av dig till oss!
Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig? Vi anställer omgående vid rätt kandidat, så vänta inte med att söka! Vill du veta mer om jobbet, Rexel eller om mig, rekryterande chef Ville Camemyr, är du varmt välkommen att slå en signal på .
Ännu mer nyfiken på oss, surfa in på och läs mer!

Publicerad den

24-08-2023

Extra information

Status
Öppen
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Sätra
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Gymnasium

Ansök nu

Dela jobbannonsen