Rådgivare och kundtjänstmedarbetare inom bank för framtida uppdrag i Umeå

Amendo söker efter en Rådgivare och kundtjänstmedarbetare inom bank för framtida uppdrag.

Om tjänsten


Nu expanderar Amendo i norr
Vi söker därför de kandidater som vill flytta norr över med oss. Går du i de tankarna eller kanske är sugen på att vända hem norr över igen? Ta en kontakt med oss så snackas vi vidare.Vi söker nu kundrådgivare inom bank samt flertalet bolånerådgivare till Umeå, Skellefteå och Luleå.Vi söker dig som har arbetserfarenhet från bank och/eller någon form av kundtjänst. Swedseclicens är meriterande men inget krav. Möjlighet att läsa denna inför start finns. Detta är en generell annons och rör således inte en specifik roll utan berör kommande uppdrag och vi kommer ta kontakt med de kandidater vi finner intressanta för rollerna vartefter passande uppdrag kommer in.Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.
Kvalifikationer och egenskaper
För att lyckas i den här typen av roll bör du ha ett intresse för bank- och finans rent generellt genom att vara en person som håller sig ständigt uppdaterad kring nyheter och händelser inom branschen. Vi ser gärna att du har relevant akademisk utbildning men framförallt motsvarande relevant erfarenhet. Det vill säga att du är en person med erfarenhet av service, vara lösningsorienterad, kommunikativ och lyhörd för kundens behov.Det är givetvis extra meriterande om du har erfarenhet från kundservice inom just bank sedan tidigare.
Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Som konsult på Amendo får en trygg, hållbar och kompetensdriven arbetsgivare med ett välkänt varumärke. Du tilldelas även en branschkunnig Talent Consultant Manager på Amendo som du som konsult alltid kan vända dig till. Vidare ser vi också till att du får en såväl spännande som långsiktig utveckling i din konsultroll.Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportal Benify. I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet - såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och upplevelser.
Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin, Instagram, Facebook och TikTok!Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.


Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amendos Talent Consultant Manager Agnes Hanberger Palmquist, vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!# LI-AH1

#BOFFAmendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och ;Följ oss gärna på Linkedin! Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Publicerad den

28-08-2023

Extra information

Status
Öppen
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Umeå | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola

Ansök nu

Dela jobbannonsen