Chief Information Officer - Scandinavian Cosmetics Group i Malmö

A-hub söker efter en Chief Information Officer - Scandinavian Cosmetics Group.

Om tjänsten

OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGETScandinavian Cosmetics är ett ledande företag inom försäljning, marknadsföring och distribution av välkända varumärken inom skönhetsindustrin. Med marknadsnärvaro i Sverige, Norge, Danmark och Finland är man en attraktiv affärspartner som är med och driver och utvecklar marknaden. Hos oss får du en inspirerande arbetsmiljö där glädje och samarbete är nyckelord. Våra fyra värderingar - Samarbete, Utveckling, Engagemang och Ledarskap - är inte bara ord, de speglar vår kultur. Vi tror att när vi har roligt tillsammans, när vi stöttar och bryr oss om varandra, skapas fantastiska resultat. I rollen som CIO, Chief Information Officer, hos Scandinavian Cosmetics kommer du att ansluta i en väldigt spännande fas. Ditt övergripande ansvarsområde kommer vara att utveckla och modernisera bolagets tekniska infrastruktur i kombination med att identifiera och arbeta fram effektiva och ändamålsenliga processer, förankrade i verksamheten. ÖVERGRIPANDE OM ROLLENDitt fokus är att säkerställa att verksamhetens behov tillgodoses av effektiva och ändamålsenliga system, integrationer och processer med en tydlig och väl kommunicerad roadmap. Du kommer att driva implementering och förvaltning av såväl nya som befintliga system med syfte att standardisera och effektivisera systemmiljön på skandinavisk nivå. Med din expertkompetens inom IT, projektledning och processeffektivisering leder du koncernens arbete inom detta område och ansvarar bland annat för att samordna och kravställa gentemot bolagets leverantörer. Rollen innebär också att du på ett effektivt, pedagogiskt och strukturerat sätt utvecklar bolagets IT-miljö och leder förändringsarbetet tillsammans med ditt team om fyra kompetenta medarbetare.Rollen är delat operativ och strategisk med det övergripande målet och ansvaret att utveckla digitaliseringen i bolaget och säkerställa att denna ligger i linje med verksamhetens krav, mål och kultur. Du kommer proaktivt att arbeta med att utveckla bolagets system och infrastruktur för att stötta det strategiska förändringsarbetet och därmed möta framtida behov på ett kostnadseffektivt sätt, samtidigt som du arbetar operativt med att optimera den dagliga driften och säkerställer hög effektivitet. Själv och tillsammans med andra utvecklar du projektplaner och driver projekt med tydlig tidsplan och budget. Detta för att säkerställa de långsiktiga utvecklingsbehoven inom IT och verksamheten där du följer upp, utvärderar och förändrar verksamheten med hjälp av IT. Detta är en central roll i bolagets koncernledning där du rapporterar till Group CEO. VARFÖR SCANDINAVIAN COSMETICS?Scandinavian Cosmetics är en arbetsplats som andas gemenskap, samarbete och entreprenörskap. Arbetet startar hos människorna i organisationen och mynnar ut i bolagets värderingar som skapar den fantastiska kultur man har idag. Här ges möjlighet och utrymme att driva både sin egen och bolagets utveckling. VI SÖKER DIG SOM
  • Har flerårig erfarenhet av arbete i samma eller närliggande roller med framgångsrika resultat, gärna i en skandinavisk/nordisk organisation.
  • Relevant akademisk utbildning.
  • Lång erfarenhet av att leda IT-projekt och förändringsarbete.
  • Stort intresse och lång erfarenhet av IT-drift i en verksamhetsstödjande funktion.
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
SOM PERSON TROR VI ATT DU HAR/ÄR
  • Prestigelös och ödmjuk. Du lyssnar in din omgivnings tankar och skapar genom detta ett förtroende.
  • Strukturerad. Ett mål utan en plan är bara en dröm, därför planerar du!
  • Förmågan att påverka andra. Du har en förmåga att kommunicera ett budskap som är anpassat till målgruppen.
  • Förändringsbenägen och ansvarstagande. Du leder och driver förändring och säkerställer att resultat skapas.
Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan! ÖVRIG INFORMATIONStart: Enligt överenskommelseArbetstider: Ordinarie kontorstiderPlats: Malmö Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos vår kund. Lön, villkor och dylikt diskuteras separat.Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Scandinavian Cosmetics önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub.

Publicerad den

04-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Malmö | HR / Management | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Ansök nu

Dela jobbannonsen