Butiksmedarbetare med ansvar för frukt och grönt, Hemköp Vendelsö

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp Vendelsö, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj. Hemköp Vendelsö är en lokal butik med ett personligt bemötande och våra stora fokusområden är vår kundservice och vårt kundbemötande. Till butiken söker vi nu en butiksmedarbetare med ansvar för frukt och grönt som vill vara del av en framgångsrik verksamhet.


För Hemköp är mångfald en styrka. Medarbetarnas kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla tjänster.

 

Vi inom Hemköp och Tempo är stolta över att för andra året i rad ha utsetts till "Årets Karriärföretag" när Sveriges främsta arbetsgivare listas av Karriärföretagen. Utmärkelsen delas ut till de arbetsgivare i Sverige som anses vara mest attraktiva för studenter och yrkesverksamma att göra karriär på.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I den här rollen får du ta stort eget ansvar för avdelningen och att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor på frukt och grönt är välfyllda med ett noga utvalt sortiment och att det är rent och snyggt i vår butik och specifikt på avdelningen. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet.

Du arbetar mestadels på avdelningen men även med annat i butiken vid behov och blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. Till största delen kommer du att arbeta i butiken, och till viss del även administrativt där du bland annat gör inköp, följer upp försäljningen samt trender och planerar framåt för frukt och grönt. Den här rollen ger dig ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger. Tjänsten är en heltidstjänst med 6 månaders provanställning.

Bli en av oss

Att du är matintresserad samt tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. Då du kommer ha ansvaret för frukt och grönt ser vi att du brinner extra för just det. Du ska ha erfarenhet från arbete i dagligvaruhandeln från frukt och grönt avdelningen. I kombination med detta vill vi att du har en lösningsorienterad och positiv inställning. Du har en stor ansvarskänsla och gör det lilla extra som krävs för att lyfta butiken och vår frukt- och grönt avdelning ytterligare. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt och ha öga för såväl detaljer som helheten.


Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Vendelsö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vendelsö | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen