Inaktiv platsannons

Medarbetare till delikatessavdelningen, Hemköp Onsala

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.

Till vår butik i Onsala söker vi nu en medarbetare till vår delikatessavdelning. 


För Hemköp är mångfald en styrka. Medarbetarnas kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla tjänster.

 

Vi inom Hemköp och Tempo är stolta över att för andra året i rad ha utsetts till "Årets Karriärföretag" när Sveriges främsta arbetsgivare listas av Karriärföretagen. Utmärkelsen delas ut till de arbetsgivare i Sverige som anses vara mest attraktiva för studenter och yrkesverksamma att göra karriär på.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi söker en engagerad butiksmedarbetare till vår delikatessavdelning. Du medverkar i alla arbetsuppgifter på avdelningen. Du tar ansvar för att diskarna ser fina och inspirerande ut och ser till att våra kunder får en service i världsklass! I tjänsten ingår även uppackning av varor, datumkontroll, svinna och se till att avdelningen är i toppklass. Du kommer att packa, märka produkter och lägga ut produkter i diskarna. För att arbetet i delikatessen ska fungera på bästa sätt krävs det ordning och reda, därför ingår även städning av både kyldiskar, maskiner och lager. Kunden är kärnan i vår verksamhet. Därför är den dagliga kundkontakten viktig för att skapa en positiv butiksupplevelse. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på kundbemötande i absolut toppklass, försäljningsdriv och se till att vi håller högsta kvalitet rakt igenom hela butiken.

Tjänsten avser en tillsvidaretjänst på 32 timmar i veckan med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna för tjänsten är vardagar, kvällar och helger. Den här rollen ger dig ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete där du får möjligheten att påverka och vara med att forma butikens utveckling och framtid.

Bli en av oss

Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen där du ska ha ett stort kundfokus. Då du främst kommer arbeta på delikatessavdelningen ser vi gärna att du brinner extra för just det och har kunskap kring produkterna som ingår i ditt ansvarsområde. Du ska ha några års erfarenhet av arbete inom dagligvaruhandeln och då på delikatessavdelningen eller färskvaruavdelningen.

I kombination med detta vill vi att du har en lösningsorienterad och positiv inställning. Du har en stor ansvarskänsla och gör det lilla extra som krävs för att lyfta butiken och vår färskvaruavdelning ytterligare. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt och ha öga för såväl detaljer som helheten.


Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Onsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Onsala | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb