Säkerhetssamordnare Dagab Syd i Göteborg

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som säkerhetssamordnare ansvarar du tillsammans med säkerhetschefen och organisationen i Syd för planering, ledning, utveckling och samordning av det interna säkerhetsarbetet inom hela

Dagab. Placeringsort är någon av våra orter i Syd, (Göteborg, Hässleholm, Jönköping eller Landskrona)

 

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

  • fungera som sakkunnig för Dagabs anläggningar kring revisioner, myndighetskrav, lagkrav och inom Dagabs interna säkerhetsarbete
  • stödja, supportera och samverka med verksamheterna och organisationerna i säkerhetsfrågor (ex SAM,SBA, utredningar, m.m)
  • hantera frågor runt anläggningarnas egendomsskydd t ex larm-, passer- och kamerasystem.
  • delta i, och driva projekt
Det här erbjuder vi

Hos oss erbjuds du en viktig roll i Dagabs uppdrag att tillgodose hela Sverige med bra, prisvärd och hållbarmat. Här får du stora möjligheter att vidareutvecklas i ett arbetsklimat som vilar på våra gemensamma kärnvärden: ”Vi utmanar”, ”Vi är starkare tillsammans”, ”Butiken är vår scen” och ”Vi har koll”.

Efter provanställningen får du även rabatter hos våra butikskedjor.

Det här förväntar vi oss

Som person har du hög integritet och en förmåga att skapa förtroende och trygghet. Givet den förändringsresa som pågår så ser vi gärna att du har erfarenhet ifrån förändringsledning och utvecklingsarbete, såväl som en gedigen kunskapsgrund inom säkerhetsområdet och då gärna inom logistikområdet. Du är social och kommunikativ, och har en pedagogisk förmåga som gör att du har lätt för att få andra att förstå vikten av riskmedvetenhet och säkerhetstänk i det dagliga arbetet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

 

Rollen kräver att du utrycker dig väl i både tal och skrift i det svenska språket och dessutom har goda kunskaper i engelska. B-körkort krävs.

 

Meriterande för tjänsten är erfarenhet av;

  • arbete med säkerhetsfrågor och då gärna från en större organisation.
  • arbete i en händelsestyrd organisation.
  • systematiskt säkerhetsarbete (SAM, SBA)
  • arbete i incidentrapporteringssystem
  • Personalledning

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen