Operativ produktionsoptimerare i Bålsta

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Det här erbjuder vi

En unik möjlighet att vara med och skapa morgondagens och marknadens bästa logistiklösning samt en arbetsplats och kultur där tillsammans är ledordet. Hos oss erbjuds du en roll med stor möjlighet att utveckla Dagabs uppdrag och möjliggöra Axfoods fortsatta framgång inom dagligvaruhandeln. Våra gemensamma kärnvärden, vi utmanar, vi har koll, butiken är vår scen och vi är starkare tillsammans skapar ett härligt arbetsklimat. Om du gillar datadrivet arbete i direkt närhet till en avancerad och dynamisk logistikverksamhet så är rollen som operativ produktionsoptimerare en utmärkt möjlighet till personlig utveckling.

Det här får du arbeta med

Som en del av ett engagerat team är ditt uppdrag att genom planering, uppföljning, analys och koordinering, säkerställa att produktionen varje dag har bästa möjliga förutsättningar. Teamets ansvar har fördelats på tre olika "typroller" som man agerar inom; inflöde, produktion eller stödprocesser och bemanning. Alla i teamet kommer regelbundet att rotera mellan de olika typrollerna vilket främjar lärande, flexibilitet och en ökad förståelse för hela verksamheten.

 

Några exempel på dagliga arbetsuppgifter:

  •  kommunikation och problemlösning med dina viktigaste gränssnitt; kontrollrum, produktion, transport och varuflöde.
  •  styrning och optimering av plockprocesser och lagerläggning
  •  hantering och uppföljning av inleveransavvikelser
  •  säkerställa rätt bemanning inom verksamhetens alla delar timme för timme
  •  hantering av trafikstyrningen för inkommande fordon till anläggningen

 

Utöver dina dagliga arbetsuppgifter förväntas du även leda och medverka i olika förbättringsprojekt för att stabilisera och vidareutveckla produktionen. Som operativ produktionsoptimerare jobbar du mycket nära den dagliga produktionsverksamheten

Det här förväntar vi oss

Du har erfarenhet av producerande verksamhet och av att självständigt driva projekt och aktiviteter. Du älskar problemlösning, har goda färdigheter i datadrivet arbete och gillar att analysera information. Högskoleutbildning är meriterande men inte ett krav för tjänsten. Vidare är det meriterande om du arbetat med automation och WMS-system. Du behärskar engelska i tal och skrift och kan informera och kommunicera på ett pedagogiskt sätt. Vi tror att du är en självgående och nyfiken person som är driven, modig och strukturerad samt gillar att skaffa dig koll genom informationsintensivt arbete. Du gillar breda samarbeten och har alltid förhållningssättet starkare tillsammans.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med startdatum enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning på sex månader. Rollen är placerad i Bålsta, Håbo kommun.

 

Bra att veta är att Dagab har nolltolerans mot alla former av diskriminering och kränkande särbehandling. Hos oss är mångfalden det som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Eftersom vi på Dagab värnar om goda arbetsmiljöförhållanden utför vi slumpvisa drogtester på vår arbetsplats och tillämpar också drogtester i samband med rekryteringen.

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Bålsta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bålsta | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen