Franchisetagare - Coop Ekenässjön

Om tjänsten

Drivs du av affärsmannaskap och tycker om att leda och utveckla andra? Då kan du vara rätt Franchisetagare för oss!

Coop har utarbetat ett väl fungerande franchisekoncept för försäljning av Coops varor och tjänster. Konceptet ger dig som franchiseföretagare tillgång till Coops alla varumärken och värdefulla "know-how".

Att vara franchisetagare innebär att du driver butiken enligt ett franchiseavtal där du har fullt arbetsgivaransvar och är ekonomiskt ansvarig för den största delen av butikens övriga driftskostnader. Som franchisetagare ska du tycka att personligt ägande och ekonomisk risk är en sporre till ökat engagemang. Att vara franchisetagare inom Coop ger även möjlighet till större ekonomisk avkastning.

Vi söker nu dig med stora visioner, branschkunnighet och affärsmannaskap för att driva en livsmedelsbutik. Du ska med personligt engagemang ansvara för drift och utveckling av verksamheten i butiken, t.ex. avseende kundmöte, personal, lokal marknadsföring, genom aktiv bearbetning och bevakning av den lokala marknaden och allmänt verka för att främja kedjans utveckling. Coop erbjuder dig ett spännande och stimulerande chefsjobb i en verksamhet med alla möjligheter för dig som vill utvecklas.

Som Franchisetagare har du en betydande roll där vi ser att du är den naturliga ledaren och kulturbäraren som visar vägen framåt. Du har ett aktivt matintresse och ett brinnande driv för att utveckla butiken framåt och följa nya trender. Coop Ekenässjön är en omtyckt butik med ett 10-tal anställda.

Genom att vara en förebild för dina säljare inspirerar du dem till att varje dag prestera sitt yttersta. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes så vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje.

Din roll kräver att du är strukturerad, har ett stort ekonomiskt ansvar samt är resultatfokuserad, målinriktad, driver förändringsprocesser och har ett starkt sinne för affärer. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för att butiken är säljande, i ständig utveckling och attraktiv för att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap då ledning och utveckling av medarbetare är en stor del i din vardag. För att lyckas med detta måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig i ditt ledarskap, vara entusiasmerande samt använda din sociala lyhördhet.

Vi ser att du har erfarenhet och utbildning från detaljhandeln så du vet vad som krävs för att skapa en effektiv och lönsam verksamhet. Erfarenheter från dagligvaruhandeln är starkt meriterande.

Franchisetagandet startar igång enligt överenskommelse. Rekrytering kommer att ske löpande och kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Ekenässjön
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ekenässjön | Detaljhandel | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen