Sodexo Hjälpmedelsservice söker en Tekniker i Linköping

Om tjänsten

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Är du serviceinriktad, teknisk lagd och en problemlösare till naturen? Då kan detta vara tjänsten för dig! Sodexo Hjälpmedelsservice söker en tekniker till vår hjälpmedelsverksamhet i Östergötland.

Arbetet innebär att du servar, rekondar och utför förebyggande underhåll på diverse olika hjälpmedel. Sodexo Hjälpmedelsservice är leverantör av hjälpmedel i Östergötland och hanterar hjälpmedel såsom rullstolar, rollatorer, arbetsstolar, hygienstolar, larm och mycket mer. Arbetet utförs i huvudsak i Sodexo Hjälpmedelsservice lokaler, men kan även förekomma hos kund.

Kvalifikationer

Din personlighet väger tungt då det är viktigt att du kan bemöta våra kunder på ett bra sätt. Det är också av vikt att du kan samarbeta då arbetet ofta innebär att man hjälps åt och kontrollerar varandra för att hålla hög kvalitet.

God fysik och ett tekniskt intresse är en fördel. Erfarenhet från annan typ montering eller service är meriterande då vi eftersträvar en bredd hos våra tekniker.

Sodexo Hjälpmedelsservice jobbar ständigt för förbättring och effektivisering. Detta görs alltid med kundens upplevelse i fokus.

Vi tillämpar provanställning på 6 månader som därefter kan övergå i en tillsvidareanställning.

B körkort är en fördel.

Arbetet är på heltid och utförs mån-fre 08.00-16.30.

Är du intresserad?

Då ber vi dig att skicka in din ansökan med en CV som tydligt visar vad du gjort tidigare och ett personligt brev där du berättar om varför du söker tjänsten och varför just du är den person vi söker. Rekrytering kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstid gått ut.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Susanne Sammons eller Stefan Bengtson Mail: susanne.sammons@sodexo.com alt stefan.bengtson@sodexo.com

Välkommen att söka!

Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=6742&rmlang=SE

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Restaurang | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen