Strukturerad Ordermottagare till Sodexo Hjälpmedelsservice i Linköping

Om tjänsten

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Är du serviceinriktad, har en god planeringsförmåga och är intresserad av nya utmaningar? Då kan detta vara tjänsten för dig! Hjälpmedelservice söker nu ytterligare en ordermottagare.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som Ordermottagare hos Sodexo Hjälpmedelsservice ingår du i ett härligt gäng som ansvarar för vår telefonväxel och tar emot beställningar och felanmälningar från våra kunder. Detta sker främst via telefon, men också via mail och i vår webbportal.

I Ordergruppen hanteras även flertalet olika administrativa uppgifter, både för internt och externt bruk. En del av de administrativa uppgifterna sköts gemensamt och andra är någon utsedd ansvarig för.

Vi har även en butik som vi hjälps åt att bemanna. Där säljs främst hjälpmedel till privatpersoner.

Du kommer behöva vara behjälplig i allehanda frågor som kan dyka upp gällande kunders beställningar och önskemål och du ser då till att kunderna får ett bra bemötande. Detta är ett omväxlande arbete där det gäller att kunna ha många bollar i luften samtidigt.

Vi jobbar ständigt för förbättring och effektivisering. Detta görs alltid med kundens upplevelse i fokus.

Arbetet är på heltid mån-fre 8:00-16:30

Kvalifikationer

Du som är serviceinriktad och har god planeringsförmåga kommer att ha en bra grund att stå på. Vi ser att du är noggrann och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare tar du tag i saker som måste styras upp och du har ordning och reda omkring dig. Vi tror att du har arbetat med service av något slag tidigare och att du är flexibel i ditt arbetssätt. Du är van att arbeta i Officepaketet och har lätt för datorer och att lära dig nya system.

Är du intresserad?

Då ber vi dig att skicka in din ansökan med en CV som tydligt visar vad du gjort tidigare och ett personligt brev där du berättar om varför du söker tjänsten och varför just du är den person vi söker. Rekrytering kommer ske fortlöpande och tjänst kan komma att tillsättas innan ansökningstid gått ut.

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Restaurang | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen