Arbetsledare till Banquet & Event i Göteborg

Om tjänsten

Arbetsledare till Banquet & Event

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Vi söker framtidens ledare som vill växa med oss!

Vi tar oss an spännande utmaningar varje dag - året runt. Syftet hos våra gäster varierar; de vill utvecklas, utbildas, skratta, dansa, underhållas men framförallt vill de njuta av god mat och dryck tillsammans!

Om rollen

Som arbetsledare på Banquet & Event är du ansvarig för driftgenomförande på våra banketter och event. Vi söker nu en arbetsledare som kommer arbeta brett över vårt event-, mässor- och bankettutbud.

Ena stunden arbetar vi med en bankett eller mässa för många tusentals gäster för att i nästa servera ett mindre sällskap en matupplevelse utöver det vanliga, alltid med målet att förväntningar både uppfylls och överträffas.

Vem är du?

Du har ett genuint intresse och passion för att leda människor och leverera upplevelser, kundmöten och service. Som person är du lösningsorienterad och trivs i en varierande arbetsmiljö med högt tempo. Du strävar alltid att ge både dina kollegor och gästen den bästa upplevelsen. Du är en person som alltid behåller lugnet, är noggrann och älskar samarbete över gränserna. Vi ser gärna att du har minst tre års arbetslivserfarenhet (det behöver inte vara i arbetsledande roll). Har du dock erfarenhet av att arbetsleda människor (oavsett bransch) ser vi det som meriterande. Som arbetsledare brinner du för ditt yrke och tycker det är viktigt med engagemang och delaktighet i ditt arbetsteam.

Varför ska du välja oss?

Vi är ett stort och sammansvetsat team med positiva och sociala kollegor. Med mycket glädje, mod och engagemang jobbar vi tätt ihop för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra miljontals besökare. Varje dag. Året om. Det är roligt att gå till jobbet eftersom vi får bidra till att skapa den mest attraktiva mötesplatsen i Europa. I vår dynamiska verksamhet finns mycket erfarenhet och kunskap inom olika yrkesområden. Eftersom vi har så många olika verksamheter finns ett stort antal möjligheter som kan sträcka sig över en hel karriär.

Information om tjänsten

Tjänsten är tillsvidare inom avtalsområde Visita Unionen på heltid, tillträde snarast möjligt. Arbetstiderna variera, och är både dagtid, kvällstid och helger vid behov.

För att söka denna tjänst behöver du inte skicka in ditt CV eller personliga brev. I denna ansökningsprocess kommer du istället få genomgå ett ansökningsformulär med ett antal frågor baserade på vår kravprofil för tjänsten. Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du sedan bli kallad på intervju. Du kommer till ansökningsformuläret genom att klicka på ”sök jobbet”.

Sista ansökningsdag är 30 september men urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag!

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen