Vi söker Staffplanner till vår avdelning OSS Staffing i Göteborg

Om tjänsten

Vi söker Staffplanner till vår avdelning OSS Staffing

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Vi söker Staffplanner till vår avdelning OSS Staffing

Om rollen

Just nu söker vi en kollega till teamet OSS Staffing som tillsammans med sina kollegor i teamet har det värdefulla uppdraget att säkerställa rätt bemanning, vid rätt tidpunkt och på rätt plats för avdelningar inom Operations - Hotel, F&B & Services. OSS Staffing schemalägger, planerar och optimerar bemanning för verksamheter såsom, housekeeping, mässor, banketter, kongresser, publika restauranger, frukost på våra två hotell och våra julbord mm.

I rollen som Staffplanner krävs stor skicklighet i schemaläggning, såväl i låg- som högintensiva perioder. Då verksamheten styrs utefter beläggning kan antalet medarbetare skilja betydligt från vecka till vecka, dag till dag. Vi bemannar idag medarbetare såsom; cafébiträden, serveringspersonal, bartenders, hovmästare, housekeepers, kockar och sous chefs, diskare samt lokalvårdare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att korrekt schemalägga enligt de kollektivavtal och lagar som gäller. Att kunna optimera bemanning med tydliga synergier över avdelningarna med rätt kompetens på rätt plats då detta är avgörande för att driften ska nå optimal service till våra gäster. Vi stödjer våra enhetschefer med bl.a. anställningsavtal, samt är delaktig i utbildningsinsatser. Vi är en trygg verksamhet med ett genuint värdskap, mottagande och bemötande av våra medarbetare.

Vem är du?

För att trivas och lyckas hos oss har du flera års erfarenhet av liknande roll, gärna inom hotell och restaurang. Meriterande är om du har erfarenhet av Quinyx, eller annat system för personalplanering. Du behöver även vara väl insatt i HRF- och Unionens kollektivavtal.

Du är en mycket god administratör samtidigt som du har förmågan att se helhet och dess synergier. Som person är du bra på att arbeta i grupp men är även självgående, strukturerad, ordningsam, ansvarstagande samt flexibel. Du är social som person, duktig på att skapa goda relationer samt trivs med många kontaktytor. Vidare är du en person som uppskattar framåtanda och effektivisering samt har lätt för systemhantering.

Varför ska du välja oss?

Vi är ett stort och sammansvetsat team med positiva och sociala kollegor. Med mycket glädje, mod och engagemang jobbar vi tätt ihop för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra miljontals besökare. Varje dag. Året om. Det är roligt att gå till jobbet eftersom vi får bidra till att skapa den mest attraktiva mötesplatsen i Europa. I vår dynamiska verksamhet finns mycket erfarenhet och kunskap inom olika yrkesområden. Eftersom vi har så många olika verksamheter finns ett stort antal möjligheter som kan sträcka sig över en hel karriär.

Information om tjänsten

Tjänsten är tillsvidareanställning inom avtalsområdet Visita Unionen, 6 månaders provanställning tillämpas. Arbetstider är förlagda vardagar samt kvällar och helger. Varmt välkommen med din ansökan snarast och senast den 22 september. Intervjuer kommer hållas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Sanna Bogren, Staffing Manager susanna.bogren@gothiatowers.com

 

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.
Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/200
Publicerat 2023-08-23
Sista ansökningsdag 2023-09-22
Dela länkar

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen