Ny! Bli en av de första att ansöka

Beräkningsingenjör till Karlstad

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du utvecklas i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner? Vi erbjuder dig att bli del av en enorm kunskapsorganisation med Nordens ledande teknikspecialister i en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till både teknisk och personlig utveckling.

Är du engagerad, nyfiken och ansvarstagande? Vi söker alltid de bästa i branschen och just nu söker vi en driven beräkningsingenjör till Karlstad.

Varför jobba hos oss? 

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån – genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Sweco finns med på Allbrights gröna lista över jämställda börsbolag och vi rankas högst av alla teknikkonsultbolag när yrkesverksamma civil- och högskoleingenjörer väljer sin drömarbetsgivare. Här finns det utrymme för nya idéer och inspiration för kreativa personer. Vi erbjuder dig en arbetsplats med stor möjlighet till utveckling – både tekniskt och personligt. Våra värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar.

I vår region får du jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Här jobbar engagerade och nyfikna personer som tar stort ansvar för sina uppdrag. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet – det är en förutsättning.

Vi har en stark marknadsposition och jobbar med många av de ledande industribolagen både i Sverige och i övriga Europa

Din framtida roll 

Hos oss på Sweco kommer du att tillhöra ett team med ytterligare 13 nära kollegor. Vi är en grupp med blandade bakgrunder, kompetenser och erfarenheter som trivs med att arbeta tillsammans. Hos oss kommer du att arbeta i en prestigelös miljö där samarbete och trivsel värderas högt.

På Sweco arbetar vi nära varandra och du kommer att samarbeta med kollegor på andra orter och inom andra kompetensområden. Här finner vi styrkan i att dela med oss av våra erfarenheter för att tillsammans bli ännu bättre.

Vi söker dig som vill bidra och utvecklas i rollen och som har erfarenhet av beräkningar i enlighet med någon/några av nedanstående normer:

 • EN 13480
 • EN 13445
 • EN 14015
 • ASME B31.3
 • ASME VIII
 • Eurocode  

Dina erfarenheter

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av projekt inom massa-/papper-, kraftvärme-, läkemedel, kemi- eller annan processindustri. Det är meriterande om du även har erfarenhet av något av följande områden:

 • Rörkonstruktion
 • Mekkonstruktion
 • Tankberäkningar
 • Rör i mark
 • Andra typer av beräkningar 

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum 2023-10-31. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Publicerad den

03-10-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Karlstad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen