Projektör, kravställare inom teknikområde fysiskt skydd till Eskilstuna

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du ha variation i dina uppdrag och goda förutsättningar för att växa med uppgiften? Vill du bidra till hållbar samhällsutveckling och bygga ett säkrare och tryggare och hållbarare samhälle för kommande generationer? Då är Sweco arbetsplatsen för dig! Var med och förändra samhället – på riktigt!

Varför jobba hos oss?

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet! Du kommer att arbeta i nära samarbete både med dina lokala Sweco-kollegor och även med kollegor nationellt.

Din framtida roll

Som teknisk projektör av säkerhetssystem inom fysiskt skydd kommer du exempelvis att:

  • arbeta med kravställning projektering av säkerhetsanläggningar
  • hjälpa våra kunder med att utveckla anläggningar och fastigheter gällande tekniskt skydd
  • utveckla kundrelationer och på sikt sälja in egna uppdrag
  • ha stora möjligheter att påverka framtiden genom att utforma din egen inriktning och utveckling 

Ledarskapet
”Som ledare är jag organiserad, effektiv och driven. Jag inspireras av att se människor utvecklas och växa i sin yrkesroll. Jag tror på teamwork och att vi alla tar ansvar och bidrar med att tänka nytt. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och min roll är att vara en god ledare som stöttar dig och din personliga utveckling.” Anders Carlsson Tf. Gruppchef

Den vi söker – är det du?

Vi söker dig som har

  • relevant utbildning högskola/universitet/YH alternativt likvärdig erfarenhet förvärvad från yrkeslivet
  • tidigare arbetslivserfarenhet från säkerhetsbranschen är meriterande
  • kunskaper inom passersystem, inbrottslarm CCTV

Det är meriterande om du är certifierad behörig ingenjör enligt SBSC men inget krav.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder och du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.

Intresserad? Här kan du läsa mer om vad Sweco bidrar med inom Fysiskt Skydd :  

Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2023-11-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Eskilstuna
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen