Industrikonsulter med fokus rör i mark till Skellefteå

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Norrlands processindustrier expanderar och har aldrig tidigare satsat som nu. Vill du vara med?  

Vi söker alltid de bästa i branschen och just nu söker vi drivna personer till Skellefteå. Andra möjliga placeringsorter är: Kiruna, Gällivare, Kalix, Boden, Luleå, Piteå, Umeå och Örnsköldsvik. Swecos industrikonsulter erbjuder tekniska lösningar och metoder åt industrisektorn. Tjänsteutbudet är brett och omfattar projektering av processanläggningar, produktutveckling, projektledning, arbetsmiljöledning och mycket mer. 

Varför jobba hos oss?
Tillsammans med oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Våra medarbetare ges möjligheten att verka i stimulerande och utvecklande uppdrag samt ha roller i projekt från förstudie till färdig anläggning. 

I vår region får du jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Här jobbar engagerade och nyfikna personer som tar stort ansvar för sina uppdrag. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet – det är en förutsättning. Det är du som sätter gränserna för möjligheterna.  

Din framtida roll
Vi söker dig som vill bidra och utvecklas i rollen som konstruktör/projektör/projektledare med fokus rör i mark för industri. Tyngdpunkt på gruvindustri, smältverk eller annan processindustri. 

Den vi söker – är det du?
Vi söker dig som: 

  • Har en relevant högskoleutbildning eller som har erhållit motsvarande erfarenheter genom arbetslivet
  • Har erfarenhet från industri alternativt kommunal verksamhet (VA) och som vill jobba med utmanade industriprojekt 
  • Har konstruktionsvana och erfarenheter från konstruktions-/projekteringsuppdrag inom gruv-, smältverk-, stål-, massa-/papper-, kraftvärme-, kemi- eller annan processindustri

Det är meriterande om du har erfarenhet av Plant 3D eller Civil 3D. 

För att trivas i rollen som konsult på Sweco tror vi att du är en social person som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. 

Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet. 

Du är drivande, engagerad och nyfiken samt gillar att ta ansvar. Vidare har du lätt att etablera kundkontakter och vill vara med och utveckla såväl vår egen som våra kunders verksamhet. 

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2023-09-30, men intervjuer sker löpande så sök gärna så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till samtliga sökande. 

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Skellefteå
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen