Tidplanerare och projektledare inom samhällsbyggnad till flertalet orter i Malmö

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Är du en lagspelare med erfarenhet av att jobba med tidplanering i stora bygg-, industri-, process- eller anläggningsprojekt? Trivs du i samhällsbyggnadsbranschens olika skeden? Vill du bli en av oss? Då vill vi träffa dig! 

Varför Sweco
Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån. Genom frihet under ansvar och stöttande kollegor avgör du i stor utsträckning själv hur du disponerar de 40 arbetstimmarna per vecka. Vi söker engagerade konsulter som vill tillhöra vårt projektledningsgäng, vi har våra fysiska träffar i Malmö.

Vi är måna om din utveckling och din motivation i de arbetsuppgifter du har. Vi kan erbjuda olika utvecklingsvägar som vi formar tillsammans utefter ditt behov och önskemål. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet och att utvecklas, oavsett vilken utvecklingsväg som passar dig.

Swecos projektledningskonsulter har aktiva kompetensnätverk där medarbetare inom samma kompetensområde kan utbyta erfarenheter. Inom tidplanering har vi sådant nätverk med kompetens över hela landet där vi ser potential att utökas med fler för att möta marknadens behov av rådgivande och operativa tidplaneringskonsulter.

Din framtida roll
Hos oss kan du komma att arbeta med olika projektledningsområden inom olika delar av samhällsbyggnadsbranschen i allt från tidiga stadsutvecklingsskeden, planering- och designskedet till genomförandeskedet och förvaltningsfas. Vi jobbar nära våra kunder och hjälper ofta kunderna på beställarsidan med projektledning i någon form. Just nu behöver vi bli fler som har erfarenhet av tidplanering, troligtvis kommer du inte enbart jobba med tidplanering utan även andra uppdrag inom projektledning.

På Sweco kommer du att ingå i en grupp med projektledare. Många av oss har en specialistkompetens inom exempelvis upphandling, kalkyl, risk eller tidplanering. Vi värderar ditt intresse för projektledning och en hållbar samhällsbyggnadsbransch.

I din roll kommer du att ha en ledande funktion i projektens planeringsarbete.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Leda planeringsarbete med ansvarar för uppföljning av aktiviteter och resurser
 • Leda planeringworkshops
 • Identifiera kritiska moment i projektetens genomförande
 • Sammanställa och presentera statusrapporter
 • Vara drivande i Swecos utvecklingsarbete gällande projektplanering

Erfarenheter
Du som söker

 • Har teknisk utbildning
 • Gedigen flerårig erfarenhet inom tidplanering i stora projekt (vänligen beskriv detta i CV)
 • Har vana av att vara den som driver planeringsprocessen i projekt och kunskap att ställa rätt krav inom projektet för en fungerande planering
 • Fördjupad kompetens i något av de stora planeringsverktygen (vänligen beskriv vilka verktyg i CV)
 • Du vet vad som krävs för att skapa och upprätthålla en omfattande tidplan och har vana från att upprätta relevanta statusrapporter
 • Behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift.

Vem är du
Vi söker dig som är engagerad, nyfiken och strukturerad. Du förstår vikten av att kommunicera och samarbeta och tar hjälp, hjälper andra för att söka lösningar att komma framåt. Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder. Du är kundfokuserad och affärsmässig och tycker om att skapa kontakter både externt och internt.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med 8 oktober 2023. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi vill att det i CV framgår vilka projekt du tidplanerat för med en kort beskrivning av projekten och dess volym.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen